WildNights bij Wildlands Dierenpark Emmen

Wildlands WildNights

Ga overdag op expeditie in WILDLANDS en beleef ’s avonds een onvergetelijke avond bij de magische wereld van WildNights. Na zonsondergang start je avondexpeditie door de prachtig verlichte werelden van Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica vol indrukwekkende elementen. Jungola wordt sprookjesachtig verlicht en in Nortica staat de 4D simulator klaar voor nachtelijke ritjes. Terwijl je in het Dogondorp je marshmallows boven het kampvuur kan laten smelten, warm je meteen lekker op. Het Kompasplein is deze weken omgetoverd tot openluchtrestaurant met verschillende foodtrucks. Wandel door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar over de Rimbula River en zie mysterieuze schaduwen in de jungle. De medewerkers van The Northern Light Company doen bodemonderzoek bij het verschijnsel van het noorderlicht en worden geholpen door de grappige zeeleeuwen.


 

WildNights informatie:

  • Wanneer? Tijdens de kerstvakantie m.u.v. 25 en 31 december en 1 januari. (check hun website even voor je gaat, om teleurstelling te voorkomen)
  • Let op! Tijdens WildNights is er een speciale route uitgezet in Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica. De overige gebieden van deze werelden zijn tijdens deze avonden niet toegankelijk. Niet alle dieren zijn dus tijdens WildNights te zien.
  • WILDLANDS is op deze avonden geopend van 17.00 uur tot en met 21.00 uur, met uitzondering van 31 december en 1 januari. Voor abonnementhouders en parkbezoekers van overdag is WildNights gratis. Bezoekers zonder abonnement betalen €15,- voor een WildNights kaartje.

Alle actuele dierentuin aanbiedingen:

Wildnights openingstijden & entreeprijzen

Er is veel sfeervolle verlichting en in de drie themagebieden is er van alles te doen, inclusief enkele magische shows:

  • 17:00 – 21:00 uur WildNights
  • 17:00 – 21:00 uur Foodtrucks open op Kompasplein

Shows en attracties:

  • Norticashow 18:00/19:30 uur
  • Magie van het Noorderlicht 17:30/18:30/19:30/20:30 uur
  • Jim's Jungleshow 17:30/19:00/20:00 uur
  • Olifantenpresentatie 18:30/19:30 uur 

Bij voordeeluitjes.nl en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.