Frans gezin gaat wandelen tussen de jachtluipaarden

Beekse Bergen bezoekers bijna aangevallen door jachtluipaarden

Bezoekers van Safaripark Beekse Bergen zijn maandag 7 mei 2018 bijna aangevallen door jachtluipaarden. De bezoekers zijn tegen de regels in uit hun auto gestapt. Ze werden vervolgens van achteren door de roofdieren beslopen. Andere bezoekers van het park hebben het voorval gefilmd. Op de beelden is te zien hoe twee volwassenen en een jong kind uit een auto met een Frans kenteken stappen om de dieren te bekijken. Maar de jachtluipaarden benaderen de groep van achteren. De roofdieren maken vervolgens enkele snelle bewegingen. De mensen schrikken hiervan en lopen terug naar hun auto. Meerdere keren lijken de jachtluipaarden uit te willen halen, maar het loopt uiteindelijk toch goed af voor deze bezoekers.
  • Even voor de duidelijkheid! Het is verboden om in dat deel van het park uit de auto te stappen. Over de risico's daarvan informeren ze in meerdere talen in het park!
  • Zelf een bezoekje brengen aan de jachtluipaarden? Bekijk onze Beekse Bergen korting pagina >>

Bekijk alle actuele dierentuin kortingen hier:


 

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!


 

Alvast bedankt voor het delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *