Vlinderparadijs Papiliorama in Havelte

Korting Vlinderparadijs Papiliorama 2024

Korting Vlinderparadijs Papiliorama in Havelte, ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Vlinderparadijs Papiliorama. De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Vlinderparadijs Papiliorama voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

Vlinderparadijs Papiliorama in Havelte

Adres Papiliorama

  • Van Helomaweg 14
  • 7971 PX Havelte

Hoge korting op een dagje Vlinderparadijs Papiliorama in Havelte!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Je ziet ze vliegen bij Vlinderparadijs Papiliorama

Drenthe behoort al vele tientallen jaren tot één van de meest geliefde provincies als het gaat om het vieren van  een korte of langere vakantie. Drenthe heeft de kritische toerist van vandaag de dag dan ook zeker wel het één en ander te bieden. Zo heeft Drenthe nog rust en ruimte en dat is met name voor gezinnen met (kleine) kinderen een groot voordeel. Voeg hieraan een unieke natuur en tal van bezienswaardigheden toe en het plaatje is compleet. Eén van deze bezienswaardigheden is het Vlinderparadijs Papiliorama, gelegen in het pittoreske plaatsje Havelte.

Al bijna twintig jaar jong

Al vele jaren liep men rond met de gedachte een vlindertuin te openen. Maar dit doe je uiteraard niet zomaar. Dit soort plannen moet je goed doordacht ten uitvoer brengen, temeer omdat je met levende dieren wil gaan werken. Daarbij heb je altijd te maken met het verkrijgen van de nodige vergunningen en wat al niet meer. Maar in 1998 was het dan zover en opende Vlinderparadijs Papiliorama haar deuren. Bezoekers komen terecht in een omgeving die alleen en voor de volle honderd procent gewijd is aan vlinders, vlinders en nog eens vlinders. Het begon met een kas, maar inmiddels is er in Vlinderparadijs Papiliorama ook een wandeltuin waar je kunt genieten van de mooiste vlinders.

Het hele jaar door geopend

Vlinderparadijs Papiliorama is in tegenstelling tot veel andere vlindertuinen wel het gehele jaar geopend. Vlinders zijn bijzondere insecten en naarmate het kouder of donkerder wordt gaan zij eerder slapen en/of zijn ze minder actief. De openingstijden worden dan ook aangepast aan de temperatuur en de hoeveelheid zonlicht. Wil je de vlinders in hun meest actieve periode bewonderen, dan doe je er goed aan om Vlinderparadijs Papiliorama in de ochtenduren met een bezoek te vereren. Wat kun je verwachten als je dit vlinderparadijs bezoekt?

  • Vele honderden vlinders uit de hele wereld
  • Rupsen in alle “soorten en maten”
  • Een levensgroot mierennest
  • Bijzondere bloemen en planten

Genoeg dus om hier eens naar toe te gaan. Een bezoek aan Vlinderparadijs Papiliorama is geen dag vullende attractie, maar laat zich hierdoor juist heel goed combineren met bijvoorbeeld een wandel -of fietstocht.

Tijd voor koffie!

In een vlindertuin als Vlinderparadijs Papiliorama is het een drukte van belang. De vlinders fladderen er namelijk lustig op los en deze drukte zorgt ervoor dat je een momentje van rust wel even kunt gebruiken. Het restaurant van Papiliorama biedt wat dit betreft uitkomst. Hier drink je een lekkere kop koffie of thee of geniet je van een uitsmijter, tosti of een andere lekkere maaltijd. De allerkleinste bezoekers kunnen zich nog even vermaken in het hier aanwezige speelhuisje en dan is de tijd van gaan alweer gekomen. Fladder gerust eens binnen bij Vlinderparadijs Papiliorama, de vlinders zijn er klaar voor. Jij ook?

Openingstijden Vlinderparadijs Papiliorama

  • Het hele jaar geopend, met uitzondering van 1e Kerstdag en 1 Januari.
  • Maandag t/m zondag van 9.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.