Dolfinarium in Harderwijk


 

Korting Dolfinarium 2024

Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Dolfinarium, Harderwijk? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar Dolfinarium.  We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Dolfinarium, Harderwijk voor je op een rij. Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Dolfinarium. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een leuk dagje dolfijnen kijken!

Dolfinarium met korting

Adres Dolfinarium, Harderwijk

  • Strandboulevard Oost 1
  • 3841 AB Harderwijk

Hoge korting op een dagje Dolfinarium, Harderwijk!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Het grootste zeezoogdierenpark van Europa? Kom naar Het Dolfinarium!

Harderwijk, zo’n typische plaats waar je zo lekker de toerist uit kunt hangen. Lekker slenteren door het gezellige stadscentrum en natuurlijk hoort “een terrasje pakken” hier ook bij. Even kijken in de haven, waar altijd wel iets te zien is, mag bij een bezoek aan Harderwijk niet ontbreken. Een pondje paling mee naar huis en de dag is compleet. Of toch niet helemaal misschien? Nee, jouw dagje Harderwijk uit is niet compleet zonder dat je een bezoek hebt gebracht aan Het Dolfinarium. Je laat het grootste zeezoogdierenpark van Europa toch immers niet links liggen?

Hoe het allemaal begon

Lang geleden, in de jaren vijftig van de vorige eeuw, waren er twee ondernemende broers. Ze bezaten samen onder andere een speeltuin en een lokale rederij. Frits, één van de broers, had een ware passie voor de zee en alles wat daarin leeft. Hij besloot zijn droom waar te maken en in 1965 opende hij de poorten van Het Dolfinarium. Frits wilde niet alleen dat mensen zeedieren van dichtbij konden bekijken, maar wilde hen ook meer over de zee en alles wat daarin leeft bijbrengen. Een educatief en uniek dierenpark was geboren. Van meet af aan een groot succes en tot op de dag van vandaag weten vele honderdduizenden mensen de weg naar Het Dolfinarium te vinden.

Wat maakt Het Dolfinarium nu zo uniek?

Het Dolfinarium is om meerdere redenen een uniek zeezoogdierenpark te noemen. Allereerst is daar natuurlijk de grote verscheidenheid aan zeezoogdieren. Je vindt er onder andere walrussen, zeehonden, zeeleeuwen en dolfijnen. Daarnaast kun je in het “roggenrif” roggen en andere vissen “aaien”. Maar waar Het Dolfinarium echt om bekend staat, dat zijn de spectaculaire shows. Op verschillende momenten van de dag kun je naar:

  • Aqua Bella, een spectaculaire dolfijnenshow
  • Avontureneiland en het magische amulet, een wervelende show waarin zeeleeuwen de hoofdrol vertolken
  • De Snor(rrr)show, laat je verrassen door de intelligentie en veelzijdigheid van kollossale walrussen
  • De Hobbeldebobbelshow, humor en entertainment van de beste soort met zeehonden in de hoofdrol

Voor elk wat wils

Het Dolfinarium is leuk en interessant voor iedereen. Leeftijd doet hierbij niet ter sprake. Het park is goed toegankelijk voor minder valide mensen. Zo kunnen ook zij bij Het Dolfinarium genieten van een uniek dagje uit. En bij een dagje uit hoort natuurlijk ook “een natje en een droogje”. Genoeg water om je heen, maar dat bedoelen we in dit geval natuurlijk niet. Op verschillende plekken in Het Dolfinarium is er gelegenheid om even op adem te komen en iets te drinken en te eten. Kinderen raken hun laatste energie kwijt in de verschillende speeltuintjes, waardoor iedereen aan het einde van de dag, moe en voldaan, weer naar huis toe gaat.

Openingstijden Dolfinarium

Van 1 maart t/m 28 oktober dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
Van 1 maart t/m 30 juni en van 1 oktober t/m 28 oktober is het park geopend tot 17.00 uur.
Van 1 juli t/m 31 augustus is het park geopend tot 18.00 uur. 
Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.