Reptielenhuis De Aarde in Breda

Korting Reptielenhuis De Aarde 2020

Korting Reptielenhuis De Aarde in Breda , ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Reptielenhuis De Aarde. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Reptielenhuis De Aarde voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

Openingstijden Reptielenhuis De Aarde

 • Hele jaar geopend op woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Reptielenhuis De Aarde in Breda met korting

Adres Reptielenhuis De Aarde

 • Aardenhoek 26a

 • 4817 NE Breda

Hoge korting op een dagje Reptielenhuis De Aarde in Breda!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Reptielenhuis De Aarde, een bijzonder ervaring

Breda, een stad met een lange en rijke geschiedenis waar het goed toeven is. Er valt veel te zien en te beleven en, zoals het hoort bij een Brabantse stad, is het hier ook erg goed qua eten en drinken. Breda mogen we dan ook gerust omschrijven als een bourgondische stad en dit is één van de redenen waarom veel mensen Breda uitkiezen voor een weekendje weg. En als je dan toch eens in Breda bent, dan willen we je graag eens iets anders onder de aandacht brengen dan de meest bekende bezienswaardigheden van deze stad. In Breda vindt je namelijk een kleinschalige dierentuin die gespecialiseerd is in reptielen. Reptielenhuis De Aarde, want daar hebben we het over, is een unieke dierentuin die de moeite van het bezoeken zeker waard is.

De oorsprong

Een reptielenhuis als De Aarde kun je alleen maar beginnen als je een ongelofelijke liefde en passie hebt voor deze specifieke categorie dieren. Dit was dan ook het geval bij dhr. Karel Maas. Hij speelde met de gedacht om een professioneel reptielenhuis te bouwen. Dit enthousiasme sloeg over op zijn zoon, Oscar Maas, en hij besloot de daad bij het woord te voegen. Hierbij wilde hij hun gezamenlijke passie overbrengen op het grote publiek en daarom werd besloten om het commercieel aan te pakken. Zo werd een dierentuinvergunning aangevraagd en verkregen en zie hier….Reptielenhuis de Aarde was een feit.

Klein maar fijn

Reptielenhuis De Aarde kunnen we met een oppervlakte van 600 m2 rekenen tot één van de kleinste dierentuinen van ons land. Maar denk nu niet gelijk dat hier weinig te zien is, want daarmee doe je niet alleen De Aarde, maar vooral ook jezelf tekort. In een prachtige omgeving vindt je verschillende verblijven waarin de natuurlijke leefomgeving  van de reptielen tot in detail is nagebootst. De volgende diersoorten mogen tot de vaste bewoners van Reptielenhuis de Aarde gerekend worden:

 • Hagedissen
 • Slangen
 • Krokodilachtigen
 • Schildpadden
 • Kikkers en padden
 • Spinnen
 • Schorpioenen

Een praatje maken met de verzorger van de dieren is zeker aan te raden. Hij kan je veel vertellen over de dieren en kan je ook goede tips geven voor het houden van bepaalde soorten reptielen.

Een oase van rust

Reptielenhuis De Aarde is een oase van rust. Om alles uitgebreid te zien heb je voldoende aan zo’n 2 uur. Een bezoek aan Reptielenhuis de Aarde is dan ook goed te combineren met andere bezienswaardigheden die Breda rijk is. Uiteraard kun je een kopje koffie of thee nuttigen op het gezellige terras. Gezien de beperkte omvang is er geen uitgebreide horeca aanwezig en staat het je zelfs vrij om zelf meegebrachte eten - en drinkwaren mee te brengen. Een speeltuintje is er niet, maar met alle bijzondere dieren die er te zien zijn missen kinderen deze ook niet. Graag tot ziens in deze bijzondere dierentuin!

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij bungalow specials en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met overnachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een overnachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.