Artis in Amsterdam

Korting Artis 2024

Ben je op zoek naar kaartjes met korting voor Artis in Amsterdam? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Artis in Amsterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Artis in Amsterdam voor je op een rij. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor Artis in Amsterdam. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met korting naar Artis in Amsterdam.

ARTIS KORTING KAARTJES

Adres Artis

  • Artis Amsterdam
  • Plantage Kerklaan 38-40
  • 1018 CZ Amsterdam

Openingstijden Artis

Artis is het gehele jaar geopend.
November t/m Maart: 09.00 uur en 17.00 uur.
April t/m Oktober: 09.00 uur tot 18.00 uur.
Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Hoge korting op een dagje Artis in Amsterdam!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Artis, de dierentuin die je bezocht moet hebben!

Dierentuin Artis is een begrip in Nederland en vindt je in hartje Amsterdam. Het is de oudste dierentuin van ons land. Voor het ontstaan van Artis moeten we een behoorlijk eind terug in de tijd. We nemen je daarvoor mee terug naar 1 mei 1838. Een leuk weetje is dat deze dierentuin toen nog niet voor het grote publiek toegankelijk was, maar alleen voor leden. Gelukkig is er een hoop verandert en Artis nodigt anno nu iedereen uit om langs te komen!

Wat maakt Artis zo bijzonder?

Artis is een dierentuin met karakter. Je loopt niet “zomaar door” Artis, maar je proeft en voelt de geschiedenis van deze dierentuin. De dierentuin bestaat uit meer dan 25 monumentale gebouwen die mede verantwoordelijk zijn voor het unieke karakter van Artis. Een dierentuin kan alleen overleven als deze met zijn tijd meegaat. En dat heeft Artis gedaan! Verleden, heden en toekomst komen samen in een harmonieus geheel waarin aandacht is voor groot en klein.

Unieke dierenverblijven Artis

In Artis is er veel aandacht voor de natuurlijke leefomgeving van dieren. Deze wordt zoveel als het kan zo goed mogelijk nagebootst en dat zie en merk je aan de dieren. De bewoners van Artis zijn actief en hierdoor valt er altijd iets te zien en te beleven. Dit maakt een dierentuin natuurlijk direct een stuk aantrekkelijker. Een aantal verblijven lichten we er graag even voor je uit. Zo vindt je in Artis:

  • Het wolvenbos, uniek in zijn soort
  • Het Afrikaans savannelandschap waar onder andere de giraffen zijn ondergebracht
  • Het vlinderpaviljoen, waar je verbaasd zal staan van de geweldige kleurenpracht van sommige soorten
  • Het insectarium, het grootste ter wereld en voor de echte liefhebber van insecten

Je begrijpt dat dit slechts een kleine greep is van wat je in Artis kunt verwachten. Weet dat je echt wel een volledige dag nodig hebt om alles te zien en vooral…..te beleven.

Speeltuintjes en horeca

Bij een dagje dierentuin hoort voor kinderen natuurlijk een speeltuin. Net zoals veel dieren moeten kinderen hun energie kwijt kunnen en hiertoe is er in Artis ruim voldoende gelegenheid. Door de hele dierentuin heen vindt je speeltuinen (groot en klein) die kinderen de juiste afwisseling bieden tussen educatie en spelen.

Een kopje koffie met iets lekkers erbij, tussen de middag een lekker broodje en als het warm is natuurlijk een ijsje. Ook dit soort zaken horen bij een dagje Artis en aan horecavoorzieningen dan ook geen gebrek. Even uitrusten en bijtanken om daarna weer door te lopen naar de volgende belevenis. Want dat een dagje Artis een belevenis is……dat moge duidelijk zijn!

Dierentuin & Overnachting Arrangement:

Bij zoweg.nl kan je met hoge korting dierentuin tickets met hotelovernachting boeken. Op deze website staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.