Bellewaerde Dierenpark in Ieper

Korting Bellewaerde Dierenpark 2020

Korting Bellewaerde Pret- en Dierenpark in Ieper, ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Bellewaerde Pret- en Dierenpark. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Bellewaerde Pret- en Dierenpark voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

Bellewaerde dierentuin met korting

Adres Bellewaerde Dierenpark

 • Meenseweg 497

 • 8902 Ieper

 • België

Openingstijden Bellewaerde Dierenpark

 • 365 dagen per jaar geopend!
 • In de zomer zelfs minimaal tot 19.00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website.

Hoge korting op een dagje Bellewaerde Pret- en Dierenpark in Ieper!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Bellewaerde, een dagje genieten in Belgisch West Vlaanderen

Belgisch West Vlaanderen is een populaire bestemming voor ons Nederlanders. Dit is niet natuurlijk niet voor niets, want hier geniet je niet alleen van een bijzondere regio, maar ook van het typische bourgondische België. Een andere reden om naar deze streek te komen vindt je in het plaatsje Ieper. Hier is pretpark en dierentuin Bellewaerde te vinden en als je eens gewoon een leuke dag wil beleven, dan is Bellewaerde de place to be!

Alles onder één dak

Het begon allemaal in 1954…… Toen werd namelijk Toeristisch Centrum Bellewaerde geopend, eigendom van de familie Floriozoone. De eerste twintig jaar was het voornamelijk een dierentuin annex safaripark. Vanaf begin jaren zeventig werd de naam veranderd in Bellewaerde Park, maar sinds 2014 gaat het park door het leven onder de naam Bellewaerde. In de loop der jaren is het park nogal eens verwisseld van eigenaar en op dit moment is Compagnie des Alpes eigenaar van Bellewaerde. Het park is een combinatie van dierentuin en pretpark en beslaat maar liefst een terrein van meer dan 54 hectare! Het park is thematisch ingericht en er wordt nog steeds jaarlijks geïnvesteerd in zowel de dierentuin als in het pretpark.

Dieren tussen de attracties of attracties tussen de dieren?

Bellewaerde is met recht een unieke dierentuin te noemen. De dierentuin is namelijk volledig geïntegreerd in het pretpark, maar natuurlijk kun je ook zeggen dat dit precies andersom is. Het park is thematisch ingedeeld en zowel de dierenverblijven en attracties zijn uitgevoerd in de stijl van het betreffende thema. Zo onderscheidden we onder andere de volgende thema’s:

 • India, waar je onder andere leeuwen en tijgers treft
 • Savanne, met onder meer zebra’s en olifanten
 • Jungle, thuis van onder andere neusberen, flamingo’s en pelikanen
 • Canada, waar het verblijf van de doodshoofdaapjes is gevestigd
 • Far West, pas op voor de bizons!

Daarnaast kun je op verschillende plaatsen dierentrainingen van dichtbij meemaken. Ook de roofvogeldemonstratie is zeer de moeite waard om bij te wonen.

Kom op adem in één van de horecagelegenheden

Een dag op een park van 54 hectare groot vraagt om voldoende mogelijkheden om even uit te rusten. En bij uitrusten hoort natuurlijk wel iets te eten en te drinken. Keuze te over wat dit betreft, want in Bellewaerde vindt je verschillende restaurantjes en snackcorners waar je terecht kunt voor een broodje, een warme maaltijd, maar natuurlijk hoort ook een ijsje of een kopje koffie/thee tot de mogelijkheden. En ben je weer op adem gekomen? Dan snel weer door, want er valt nog zoveel te zien en te ontdekken in dit unieke park! Stel een bezoek aan Bellewaerde dan ook niet langer uit en kom snel naar Ieper!

Bellewaerde plattegrond dierentuin

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.