Best ZOO in Best

Korting Best Zoo 2020

Korting Best Zoo in Best, ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Best Zoo. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Best Zoo voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

Best Zoo in Best met korting

Adres Best Zoo

  • Broekdijk 15

  • 5681 PG Best

Openingstijden Best Zoo

  • Mei t/m September: 9:30 - 18:00 uur.

  • Oktober t/m April: 10:00 - 17:00 uur.

  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Hoge korting op een dagje Best Zoo in Best!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Best Zoo, het gezelligste dierenpark van Brabant!

De provincie Brabant staat bekend om zijn gastvrijheid, bourgondische inslag en gezelligheid. Het plaatsje Best, gelegen in het Brabantse land, doet eer aan deze reputatie en je voelt je hier dan ook al snel echt welkom. Maar waarom zou je nu juist naar Best toe gaan? Brabant heeft toch immers wel grotere en bekendere plaatsen dan Best? Dat is zeker waar, maar in Best vindt je toevallig wel het dierenpark dat zich profileert als het gezelligste dierenpark van Brabant. Met andere woorden, welkom in Best Zoo, want dat wil je natuurlijk zelf ervaren!

Geschiedenis van Beste Zoo

Om erachter te komen wanneer Best Zoo voor het eerst de deuren opende, nemen we je mee terug in de tijd. We gaan, om precies te zijn, terug naar 1932. Toentertijd heette Best Zoo nog Dierenpark De Vleut. Eerlijk gezegd was de benaming dierenpark wel iets te veel van het goede, want uit veel meer dan een kleine verzameling exotische dieren bestond het park toen niet. Dit veranderde al snel, want al snel na de opening kwamen er nieuwe diersoorten bij. Pas in 2003 kreeg dit dierenpark zijn huidige naam. Vandaag de dag is Best Zoo het thuis van meer dan 70 diersoorten. In 2007 kwam het park in handen van Zodiac Zoos, maar dit bedrijf is maar kort eigenaar geweest. In 2010 is het park namelijk wederom verkocht en is hiermee weer in particuliere handen gekomen.

Overzichtelijk en gezellig

Best Zoo is een bescheiden dierenpark en hierin ligt de aantrekkelijkheid van het park. De dierentuin is overzichtelijk wat prettig is als je kleine kinderen hebt. Best Zoo is zo opgezet dat je de dieren van dichtbij ziet, waarbij getracht is om zoveel als mogelijk de natuurlijke leefomgeving van de dieren na te bootsen. Best Zoo neemt deel aan verschillende fokprogramma’s en draagt hiermee zijn steentje bij aan het behoud van een aantal bijzondere diersoorten, zoals de Colombiaanse slingeraap en de Sri Lankaanse panter. Naast deze dieren ontmoet je verder dieren als de:

  • Euraziatische lynx
  • Alpaca
  • Rode reuzenkangoeroe
  • Paradijskraanvogel
  • Krabben etende wasbeer

Voor elk wat wils

Best Zoo bezorgt iedereen een leuke dag uit. Jong en oud, groot en klein, valide of minder valide, je voelt je direct thuis bij Best Zoo. De medewerkers van deze dierentuin hebben niet alleen zorg en aandacht voor de dieren, maar ook voor jou als bezoeker. Maak dan ook gerust eens een praatje met bijvoorbeeld één van de verzorgers, want zij vertellen je maar wat graag wat meer over de dieren, de verzorging en wat al niet meer zij. Even bijkomen of uitrusten doe je in één van de horecagelegenheden in het dierenpark, terwijl de jongste bezoekers zich naar hartenlust uitleven in de grote speeltuin of zich vermaken in de kinderboerderij. En dit zijn precies de ingrediënten die Best Zoo tot  misschien wel het gezelligste dierenpark van Brabant maken!

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.