ZOO van Antwerpen

Korting ZOO van Antwerpen 2024

Korting ZOO van Antwerpen, wie wil dat nu niet?! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties, aanbiedingen en korting voor ZOO van Antwerpen. De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! ZOO van Antwerpen is een erg mooie dierentuin waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje speciale dieren kijken? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes voor ZOO van Antwerpen en kijk hieronder welke aanbiedingen, kortingsbonnen en acties er op dit moment zijn! Veel plezier en laat ons gerust weten hoe het is geweest.

Adres ZOO Antwerpen

  • Koningin Astridplein 26
  • 2018 Antwerpen
  • België

Hoge korting op een dagje ZOO Antwerpen!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

ZOO Antwerpen is vernieuwd!

De ZOO is vernieuwd en is nu mogelijk nóg mooier. De buffels en vogels zijn inmiddels aan elkaar gewend op hun nieuwe Savanne.  De indrukwekkende Savanne voor de buffels en 150 vogels maakt de ZOO 1,5 hectare groter.  In deze gevaarlijkste volière van Europa delen o.a. maraboes er hun verblijf met de schurken van de savanne: Kaapse buffels. Uniek in de wereld! Durf jij een kijkje te gaan nemen? Vanuit het restaurant heb je bovendien een mooi zicht op de Savanne, de dieren en de grote volière.

Het Flamingoplein

De flamingo’s kijken uit over het nieuwe Flamingoplein. Vanaf de Skywalk krijg je een panoramisch zicht op de mooie tuin en kom je oog in oog te staan met de rode panda’s. En wist je dat de gorilla’s en de chimpansees tegenwoordig ravotten in nieuwe buitenverblijven? De Skywalk is een wandelpad op 6 meter hoogte. Je hebt er een mooi overzicht over de hele dierentuin!  Bovendien kun je vanaf het wandelpad de rode panda's heel goed zien. 

De Mensapenvallei

De Mensapenvallei is het grote buitenverblijf van de gorilla’s en chimpansees. Kijk hoe de apen springen in de bomen en slingeren aan de touwen. Als bezoeker wandel jij er middenin, zo kun je de apen van dichtbij begroeten! De ZOO is het hele jaar geopend vanaf 10 uur.

Openingstijden

  • 365 dagen per jaar open!
  • Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur
  • Sluitingstijd varieert per seizoen
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website.
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.