Diergaarde Blijdorp in Rotterdam

Korting Diergaarde Blijdorp 2024

Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Diergaarde Blijdorp, Rotterdam? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met korting naar Diergaarde Blijdorp.  Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Diergaarde Blijdorp, Rotterdam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Diergaarde Blijdorp voor je op een rij. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een leuk en "goedkoop" dagje uit.

Diergaarde Blijdorp met korting

Adres Diergaarde Blijdorp

  • Diergaarde Blijdorp
  • Blijdorplaan 8
  • 3041 JG Rotterdam

Hoge korting op een dagje Diergaarde Blijdorp in Rotterdam!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Welkom in Diergaarde Blijdorp!

Rotterdam, een wereldstad met allure en een stad die laat zien dat ze er is. Het is een bruisende stad en niet alleen vanwege het uitgebreide en economisch belangrijke havengebied. Jaarlijks brengen miljoenen toeristen uit binnen -en buitenland een bezoek aan Rotterdam. Van deze miljoenen toeristen besluit maar liefst anderhalf miljoen mensen om Diergaarde Blijdorp in Rotterdam aan te doen. En terecht, want Diergaarde Blijdorp is een uniek dierenpark met een lange en rijke historie en zowel kinderen als volwassenen zullen zich hier geen moment vervelen.

Al meer dan 160 jaar oud en nog steeds springlevend

Diergaarde Blijdorp mag gerekend worden tot de oudste dierentuinen van ons land. Voor de opening van het dierenpark nemen we je mee terug naar het jaar 1855. Zoals veel dierentuinen is ook Diergaarde Blijdorp klein begonnen. Een paar watervogels en fazanten waren de eerste bewoners en meer was het ook niet. Het park kon direct rekenen op een grote belangstelling en het duurde dan ook niet lang voordat er meer diersoorten werden ondergebracht. Blijdorp heeft het een periode financieel moeilijk gehad en even dreigde het faillissement van de dierentuin. Dit werd gelukkig voorkomen en er volgde een “plan van aanpak”. Dit was succesvol en de juiste investeringen en uitbreidingen in zowel ruimte als diersoorten resulteerde in een moderne dierentuin waarin heden, verleden en toekomst in harmonie met elkaar samen komen.

Bijzondere belevenissen

Diergaarde Blijdorp stelt het dieren welzijn uiteraard centraal. Dit is niet alleen voor de dieren prettig, maar ook voor jou als bezoeker. Zo zien je immers dieren die zich thuis voelen in een natuurlijke leefomgeving. Alle dieren die je in een dierentuin verwacht en graag wil zien, die zie je in deze dierentuin. Eén van de dingen die deze dierentuin zo uniek maken zijn de “bijzondere belevenissen”. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Blijdorp College Tour, zowel voor kinderen als volwassenen en nog gratis ook!
  • Ontbijten met de dieren
  • Workshop fotografie, leer dieren “op hun best” vast te leggen en ontdek de bijzondere plekjes van deze dierentuin
  • Zoo Camp, speciaal voor kinderen van 9-11. Blijf een nachtje slapen in Diergaarde Blijdorp, maar denk maar niet dat het alleen maar vakantie is……

Slechts een kleine greep uit het grote aanbod van dit dierenpark. Bezoek je Diergaarde Blijdorp, dan kom je er al snel achter dat dit geen bezoek is, maar echt een belevenis.

Een compleet dagje uit

Een dagje naar Blijdorp is een compleet dagje uit. Je hebt de hele dag nodig om alles te kunnen zien. Maar een dagje uit betekent ook een kopje koffie met wat lekkers erbij en betekent ook dat je ’s middag ergens lekker een broodje wilt eten. En kinderen vinden dieren kijken super leuk en interessant, maar willen ook even lekker kunnen rennen, klimmen en klauteren. Allemaal geen probleem bij Diergaarde Blijdorp. Verschillende horecagelegenheden en speeltuinen als de Oewanja Kinderjungle en binnenspeeltuin Biotopia maken een bezoek aan deze dierentuin tot een compleet dagje uit. Een dagje Blijdorp vergeet je niet snel en koester je als een warme herinnering!

Openingstijden:

Diergaarde Blijdorp is het gehele jaar door geopend.
Ze zijn dagelijks open van 09.00 uur tot 17.00 uur.
In de zomermaanden is deze dierentuin zelfs geopend tot 18.00 uur.
Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.