Neeltje Jans in Vrouwenpolder

Korting Deltapark Neeltje Jans 2023

Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Neeltje Jans in Vrouwenpolder? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2023! Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Deltapark Neeltje Jans. We zetten hieronder alle kortingsacties, aanbiedingen, kortingsbonnen voor Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder voor je op een rij. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar Deltapark Neeltje Jans. Wij hebben heel veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een "goedkoop" dagje dierentuin.

Deltapark Neeltje Jans met korting

Adres Neeltje Jans

 • Deltapark Neeltje Jans
 • Eiland Neeltje Jans,
 • Faelweg 5
 • 4354 RB Vrouwenpolder

Hoge korting op een dagje Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Neeltje Jans in Vrouwenpolder…genieten in Zeeland!

Zeeland is voor veel mensen in ons land een behoorlijk eind rijden. Maar beste mensen, laat je door afstand niet tegenhouden! Zeeland is namelijk een provincie die het bezoeken meer dan waard is. Een unieke natuur en cultuur zal jouw deel zijn en als je weet dat deze provincie ook nog eens de meeste zonuren van ons land telt, wat voor reden heb je dan nog om niet te gaan? Jouw laatste twijfel nemen we graag weg door je kennis te laten maken met Neeltje Jans in Vrouwenpolder. Ooit onderdeel van de Deltawerken als werkeiland, maar tegenwoordig een modern thema -en attractiepark waar een prachtig aquarium een onderdeel van is.

Van Werkeiland naar Themapark

Neeltje Jans is gelegen in de Oosterschelde en was vroeger een zandbank. Tijdens de aanleg van de Deltawerken is deze zandbank verhoogd om dienst te doen als werkeiland. In 1986 waren de Deltawerken voltooid en wat doe je dan met iets als Neeltje Jans? Natuurmonumenten en Het Zeeuwse Landschap zijn twee organisaties die zich over het eiland hebben ontfermd. Het maakt sinds die tijd onderdeel uit van Nationaal Park Oosterschelde. Ook werd er een thema -en attractiepark op Neeltje Jans geopend waar bezoekers uitleg krijgen over de Deltawerken, maar ook kunnen genieten van dieren als zeehonden en vele prachtige vissen in het Bluereef Aquarium Zeeland. Neeltje Jans trekt jaarlijks vele honderdduizenden toeristen uit binnen -en buitenland.

Interactief dagje uit

Een dagje naar Neeltje Jans in Vrouwenpolder is een dag om naar uit te kijken. Niet alleen om wat je hier allemaal kunt zien, maar ook om wat je hier allemaal kunt doen. De unieke interactieve benadering zorgt ervoor dat je je echt betrokken voelt bij wat je ziet. In het aquarium maak je kennis met verschillende soorten haaien en de illustere pijlstaartrog en natuurlijk met de meest mooie kleurrijke vissen. Ook kom je hier lokale bewoners als krabben en kreeften tegen. Extra bijzonder te noemen is:

 • De mogelijkheid om te zwemmen met haaien
 • De walviswereld
 • De mogelijkheid om te zwemmen met zeeleeuwen
 • De zeehonden -en zeeleeuwenshow

Dit wil je toch niet missen!

Wanneer kom jij?

Natuurlijk wil je dit alles niet missen en is het alleen nog maar een vraag wanneer je dan naar Neeltje Jans toe gaat. Neeltje Jans in Vrouwenpolder ziet je in elk geval maar wat graag verschijnen en biedt een dagje uit voor iedereen. Er is veel te zien en zeker ook te doen en te beleven, zodat ook kinderen zich bij Neeltje Jans geen moment zullen vervelen. Eten en drinken hoef je niet van huis mee te nemen, want ook in deze behoefte voorziet dit veelzijdige en unieke themapark. Dus graag tot ziens bij Neeltje Jans in Vrouwenpolder!

 • Openingstijden Neeltje Jans
 • Deltapark Neeltje Jans is dagelijks geopend van april t/m oktober van 10:00 – 17:00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.