Sea Life in Blankenberge

Korting Sea Life Blankenberge 2024

Korting Sea Life Blankenberge, wie wil dat nu niet?! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties, aanbiedingen en korting voor Sea Life Blankenberge. Sea Life Blankenberge is een erg mooi aquarium waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje speciale dieren kijken? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes voor Sea Life Blankenberge en kijk hieronder welke aanbiedingen, kortingsbonnen en acties er op dit moment zijn! Veel plezier en laat ons gerust weten hoe het is geweest.

Sea Life in Blankenberge met korting

Adres Sea Life Blankenberge

 • Koning Albert-I-laan 116
 • 8370 Blankenberge
 • België

Hoge korting op een dagje Sea Life Blankenberge!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Sea Life Blankenberge, een belevenis aan de Belgische kust!

België is voor ons Nederland een favoriete bestemming voor bijvoorbeeld een dagje of weekendje weg. Niet alleen de Belgische Ardennen kunnen wat dit betreft rekenen op onze warme belangstelling, want ook de Belgische kuststrook kunnen we met een gerust hart een populaire bestemming noemen. Het kustplaatsje Blankenberge is zo’n typische Belgische badplaats waar het genieten is van strand en zee en als het weer meezit natuurlijk ook van zon. Maar er is nog iets dat een bezoek aan Blankenberge aantrekkelijk maakt en dat is het hier gevestigde zeeaquarium Sea Life Blankenberge.

Al meer dan twintig jaar aandacht voor de zee

Sea Life Blankenberge bestaat inmiddels alweer meer dan twintig jaar. Dit zeeaquarium, dat overigens onderdeel is van de keten Sea Life, werd in 1995 geopend en kon van meet af aan rekenen op grote bezoekersaantallen. Niet verwonderlijk natuurlijk als je weet dat hier maar liefst meer dan 2500 diersoorten hun thuis hebben. Deze zijn ondergebracht in meer dan vijftig verschillende aquariums en dan weet je al dat je hier met gemak enkele uurtjes door kunt brengen. Bijzonder is dat er in Sea Life Blankenberge ook een zeehondencrèche is die al vele honderden zeehonden het leven heeft gered. Sea Life heeft zich ten doel gesteld om ons respect bij te brengen voor de zee en alles wat daarin leeft. Dit gebeurt op een attractieve en interactieve wijze, zonder belerend te zijn.

Van krabben tot haaien

Een zeeaquarium als Sea Life Blankenberge legt de lat hoog voor zichzelf. Het wil jou als bezoeker echt laten zien hoe bijzonder de zee is en al wat daarin leeft en dit doe je vanzelfsprekend het best door ook een aantal bijzondere diersoorten in huis (water) te hebben. Zo vindt je hier onder andere roggen, krabben, haaien, pinguïns en otters. Stuk voor stuk dieren die tot de verbeelding spreken. Sea Life Blankenberge heeft een aantal leuke en interessante extra’s te bieden, namelijk:

 • Regelmatig wisselende tentoonstellingen
 • Unieke fotomomenten met bijvoorbeeld zeehonden of pinguïns
 • Speciaal voor kinderen de mogelijkheid om in de huid te kruipen van een dierenverzorger
 • De mogelijkheid om een zeehondje te adopteren

Genoeg redenen dus om eens een bezoek te brengen aan dit gezellige en eigentijdse zeeaquarium!

Meer dan alleen vissen kijken

Sea Life Blankenberge heeft heel goed begrepen dat de hedendaagse toerist kritisch is. Met enkel en alleen “vissen kijken” trek je geen volle zalen. Zo moet er op zijn minst ook gelegenheid zijn tot het nuttigen van een hapje en een drankje, want de inwendige mens mag niet worden vergeten. Ook is het, voor met name kinderen, belangrijk dat zij zich ook even uit kunnen leven in een speeltuin. Ook in deze behoefte voorziet dit aquarium, want sinds 2015 beschikt Sea Life Blankenberge 0ver een grote speeltuin. Dit alles bij elkaar maakt een bezoek aan Sea Life Blankenberge tot een belevenis waar je nog vaak aan terug zal denken.

Openingstijden

 • 365 dagen per jaar open!
 • Januari - Februari: 10.00 - 17.00 uur.
 • April - Mei - Juni: 10.00-18.00 uur.
 • Juli - Augustus: 10:00 tot 19:00 uur.
 • September  t/m December: 10.00 - 17.00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website.
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.