Taman Indonesia in Kallenkote

Korting Taman Indonesia 2020

Korting Dierenpark Taman Indonesia, ook voor jou! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties en korting voor Dierenpark Taman Indonesia. Taman Indonesia een erg mooie Indonesische ZOO  waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes of abonnementen van Dierenpark Taman Indonesia en kijk hieronder wat wij voor je in de aanbieding hebben!

Openingstijden Taman Indonesia

  • Het park is van 1 april tot 31 oktober elke dag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

  • Van 1 november tot 1 april zijn ze een aantal zondagen geopend van 12:00 - 17:00 uur.

  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Adres Taman Indonesia

  • Dierenpark Taman Indonesia
  • Kallenkote 53
  • 8345 HE Kallenkote

EXTRA HOGE KORTING!

Hoge korting op een dagje Taman Indonesia!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Bijzondere dieren uit Indonesië

In Dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes. Naast het bewonderen van de dieren en planten uit Indonesië, kun je in dit kleine prachtige park ook cultuur snuiven. Waan je in Indonesië ga langs de verschillende traditionele huisjes, verkleedt je als Javaanse prinses en geniet van de Indische hapjes uit de waroeng! De prachtigste tropische vogels vind je in de verschillende volières, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij kunt bekijken. Er zijn er verschillende Indonesische zoogdieren te bewonderen. De actieve kleinklauwotters die altijd druk zijn. Of de Loewak, een bijzonder dier wat de bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld. En hoog in de bomen vind je de Binturong, die alles rustig van bovenaf bekijkt. Daarnaast zijn er nog enkele spannende dieren te ontdekken zoals de batikspin, tokeh en slangen. De dieren in Taman Indonesia wonen in een prachtig park, waar je ook nog veel van de Indonesische cultuur kunt opsnuiven. Ook kun je een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondkijken op een heuse pasar. Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een Wayangtheater en een speeltuin.

Hightlights:

  • De prachtigste tropische vogels vind je in de verschillende volières, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij kunt bekijken.
  • Indonesische zoogdieren te bewonderen. De actieve kleinklauwotters of de Loewak, een bijzonder dier dat bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld.
  • Neem een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning
  • Verkleedhoek met Indonesische klederdracht en een speeltuin.

Neem dus eens een kijkje in tropisch dierenpark Taman Indonesia. Het dierenpark is goed toegankelijk voor rolstoelen. Het dierenpark is niet toegankelijk voor honden. Honden mogen wel op het terras en in het eethuis.

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met overnachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een overnachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.