Berkenhof ’s Tropical Zoo in Zeeland

Korting Berkenhof 's Tropical Zoo 2024

Korting Tropical Zoo & Vlindertuin, natuurlijk hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties, aanbiedingen en korting voor Tropical Zoo & Vlindertuin. Berkenhof 's Tropical Zoo & Vlindertuin is een erg mooie dierentuin waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes voor Tropical Zoo & Vlindertuin en kijk hieronder welke aanbiedingen, kortingsbonnen en acties er op dit moment zijn!

Berkenhof Tropical Zoo met korting

Kortingen voor Berkenhof 's Tropical Zoo & Vlindertuin !


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.
Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>

Berkenhof Tropical Zoo

Zeeland, een provincie waar het leven goed is. Met de meeste zonuren per jaar van ons land en een unieke natuur is Zeeland een geliefde regio voor toeristen uit zowel binnen – als buitenland. De rijke historie van  Zeeland zorgt ervoor dat je hier ook je hart op kunt halen op het gebied van  geschiedenis en cultuur. Voeg hierbij nog een groot aantal bezienswaardigheden en attracties en je kan simpelweg niet meer om deze provincie heen. Eén van deze attracties is de Berkenhof Tropical Zoo, een leuke en kleinschalige dierentuin met de nadruk op tropische dieren. Berkenhof Tropical Zoo ligt in het plaatsje Kwadendamme, maar als je in dit dierenpark rondloopt dan voelt het alsof je in de tropen bent. Met andere woorden, Berkenhof Tropical Zoo brengt de tropen naar het Zeeuwse land.

Ontstaan vanuit passie

Het is 1979, het jaar waarin de heer Johan Antes met zijn vrouw een oude vervallen boerderij in Kwadendamme koopt. De locatie voor het echtpaar om invulling te geven aan hun passie voor tuinieren en het duurt dan ook niet lang of er ontstaat op deze plek een prachtige tuin met daarin bijzondere bloemen, planten en mooie waterpartijen. Ze besluiten deze tuin open te stellen voor het publiek. Er wordt een kas gebouwd om de kwetsbare plantensoorten te beschermen tegen het Nederlandse klimaat en al werden hier kleurrijke vlinders als bewoners aan de kas toegevoegd. Een bescheiden restaurant volgt en al snel bleek de kas te klein en werd er uitgebreid. Ook het restaurant werd fors vergroot en in 2008 kreeg Berkenhof de felbegeerde dierentuinvergunning. Dit gaf ruimte om ook andere diersoorten te gaan houden en vanaf 2010 kwamen deze er dan ook daadwerkelijk. Berkenhof Tropical Zoo was een feit….

Educatie en plezier gaan hand in hand

Berkenhof Tropical Zoo is het bewijs dat educatief en lekker spelen het heel goed met elkaar kunnen vinden. Naast de Tropical Zoo met al zijn prachtige planten, bloemen en vlinders heeft Berkenhof Tropical Zoo nog een aantal bijzondere attracties voor jou in petto, namelijk:

  • De fossielenmijn, waar je terug in de tijd gaat. En wat je hier allemaal tegenkomt……
  • Dino-expo, de plek voor schedels, botten, tanden…..en natuurlijk heel grote dino’s!
  • De natuurschool, waar je schedels van dieren ziet, maar ook een aantal opgezette dieren kunt verwachten. En dit is DE plaats om op de foto te gaan met een flinke spin, slang of hagedis………..spannend!

Nieuwsgierig geworden? In Kwadendamme moet je zijn!

Afsluiten met een hapje en spelen

Een leuk uitje, daar hoort natuurlijk een hapje en een drankje bij. Keuze genoeg wat dit betreft bij Berkenhof Tropical Zoo! Een pannenkoek, een lekker broodje of toch liever gewoon een lekker patatje? Het kan allemaal in één van de horecapunten in het dierenpark. De kids raken hun laatste energie kwijt in de Kidsjungle of het Buitenspeelbos en als iedereen dan eindelijk moe en voldaan is, dan pas is het moment aangebroken om huiswaarts te gaan. Eén ding is zeker en dat is dat je zal terugkijken op een onvergetelijke dag!

  • Berkenhof Tropical Zoo is al jaren op rij gekroond tot de allerleukste ANWB dagattractie van Zeeland.

Openingstijden Berkenhof's Tropical Zoo

  • Tijdens de zomer is Berkenhof Tropical Zoo alle dagen open van 10:00 tot 17:00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Adres Berkenhof 's Tropical Zoo in Zeeland

  • Langeweegje 10A
  • 4434 NE Kwadendamme (Zeeland)
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.