Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen

Entreeticket met 50% korting voor Winterdroom in Safaripark Beekse Bergen

  • Winterwonderland met kampvuren, duizenden lichtjes, kerstbomen en nog veel meer!
  • Het park is ook 's avonds geopend, tot 20.00 uur! Geweldige dag en avond voor jong en oud.
  • Ga onder begeleiding van echte winter rangers op een spannende nachtsafari in de bus of op de boot
  • Kinderen t/m 2 jaar gaan gratis mee!
  • Bestel je kaarten via onze Safaripark Beekse Bergen korting pagina >>

Winterdroom met Korting!!

Stap door de wolkenpoort op het Droomplein en treed binnen in de wereld der Winterdroom! In Safaripark Beekse Bergen beleef jij deze winter een unieke dag. Het park wordt omgetoverd tot een echt winterwonderland, compleet met kampvuren, wenswolken, kerstbomen en duizenden lichtjes. Omdat het park tijdens Winterdroom ook 's avonds geopend is, kun jij in het donker op ontdekkingstocht om de nachtelijke natuur de ontdekken. Er zijn zelfs nachtsafari's op de boot en in de bus. Een fantastische dag en avond voor jong en oud! Tijdens Winterdroom dwaal je tussen 12:00 uur en 20:00 uur door vijf schitterende droomwerelden in Safaripark Beekse Bergen. Betreed het park door de wolkenpoort en laat meteen een winterwens achter op de wenswolken! Daarna is het tijd om met de rangers op safari te gaan. Kom je 's avonds? Dan is het al donker in het park! Goed opletten dus, want je loopt midden tussen 1500 loslopende dieren. Tussen de loslopende dieren in het donker: durf jij het?

Safaripark Beekse Bergen Winterdroom KORTING!!

Zit de spanning er goed in? Kom een beetje bij van je reis door het donker in het Safari restaurant.Hier geniet je van gerechten uit de hele wereld die live voor je neus bereid worden. Stap daarna door naar Afrika Dorp. Hier kun je je laten schminken met blacklight-verf, wat er fantastisch uitziet als je je route vervolgt over het blacklight-pad. Afrika is na Afrika Dorp nog steeds niet ver weg, want bij de kampvuren warm je je op en eet je een hapje mee van de African Braai. Muzikanten spelen Afrikaanse muziek voor de vrolijke noot onder het eten. De laatste stop is bij een verhalenverteller die je de spannendste verhalen kan vertellen. Hier zie je ook eindelijk weer een hand voor ogen, want om je heen zijn duizenden lichtjes.

Bekijk alle actuele dierentuin kortingen hier:


 


 

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *