Zoo Veldhoven

Korting ZOO Veldhoven 2024

Korting ZOO Veldhoven, wie wil dat nu niet?! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties, aanbiedingen en korting voor ZOO Veldhoven. ZOO Veldhoven is een erg mooie dierentuin waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes voor ZOO Veldhoven en kijk hieronder welke aanbiedingen, kortingsbonnen en acties er op dit moment zijn!

Zoo Veldhoven met korting

Adres ZOO Veldhoven

 • ZOO Veldhoven
 • Wintelresedijk 51
 • 5507 PP Veldhoven

Hoge korting op een dagje ZOO Veldhoven !


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

ZOO Veldhoven, het dierenpark voor vogelliefhebbers!

Het Brabantse Veldhoven vindt je onder de rook van grote broer Eindhoven. Deze Brabantse plaats heeft qua bezienswaardigheden en uitgaan in Eindhoven natuurlijk een flinke concurrent. Veldhoven heeft echter een bijzondere troef in handen. Deze troef heet ZOO Veldhoven en dit dierenpark maakt een bezoek aan deze plaats zeker de moeite waard. Zeker als je liefhebber bent van exotische vogels en/of roofvogels, want op dit gebied kun je hier je hart ophalen. Misschien kunnen we dan ook beter spreken over vogelpark in plaats van dierenpark. Hoe dan ook, ZOO Veldhoven, is een leuk park waar je als bezoeker dicht bij de dieren komt en veel vogels zelf mag voeren.

Een woelige geschiedenis

De geschiedenis van ZOO Veldhoven kunnen we gerust omschrijven als turbulent. Dit dierenpark is voortgekomen uit de Stichting Nederlands Opvangcentrum Papegaaien dat in 1992 haar deuren voor het publiek opende. Negatieve belangstelling van een bekend consumentenprogramma zorgde voor teruglopende bezoekersaantallen en een aantal jaren later (2013) was het faillissement van het park een feit. Gelukkig wordt het park overgenomen en veel investeringen, verbeteringen en verbouwingen verder heropent het dierenpark in 2014 onder de naam ZOO Veldhoven. Een modern en diervriendelijk park verwelkomt sinds dit moment jaarlijks veel bezoekers van alle leeftijden.

Zelf de vogels voeren

Eén van de meest bijzondere dingen van ZOO Veldhoven is dat je als bezoekers heel veel vogels en dieren zelf mag voeren. Dit is voor zowel jong als oud leuk om te doen en nog leerzaam ook. Dit maakt ZOO Veldhoven een interactief vogelpark en dit is precies wat je anno nu als bezoeker graag wil. Een dierenpark wil je immers ervaren en beleven en niet alleen maar door lopen en kijken. Op een terrein van maar liefst 17 hectare groot kom je onder andere de volgende bewoners tegen:

 • Diverse papegaaisoorten
 • Exotische vogels
 • Roofvogels
 • Maraboes
 • Ringstaartmaki’s
 • Lama’s
 • Schildpadden
 • Koikarpers

Je ziet dat ZOO Veldhoven naast vogels ook onderdak biedt aan andere diersoorten dan vogels.

Eten, drinken en spelen

In ZOO Veldhoven vervelen kinderen zich geen moment. Natuurlijk komt dit door de bijzondere dieren die zij van dichtbij kunnen zien en voeren, maar dit komt ook zeker door de speeltuinen die je in dit dierenpark vindt. Want kinderen moeten zich nu eenmaal ook fysiek even uit kunnen leven. Bij een gezellig dagje weg mag een hapje eten en iets drinken uiteraard niet ontbreken en vandaar dat hier op verschillende plekken in ZOO Veldhoven gelegenheid toe is. Kom dus gerust eens naar Veldhoven en laat je verrassen door dit veelzijdige en sfeervolle dierenpark.

Openingstijden ZOO Veldhoven

 • Dagelijks geopend van 10.00 t/m 17.00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.