Abonnement WILDLANDS

WILDLANDS Abonnement Onbeperkt toegang tot WILDLANDS 2024

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met gevaarlijke dieren, maak een safari, een arctische 4D-tocht of een spannende jungle-boottocht. WILDLANDS is een compleet en vernieuwend dierenpark waar natuur en avontuur op een fantastische manier samenkomen.  Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaart maki’s en olifanten bekijkt sta plots tussen de zebra's en de leeuwen of bekijk ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de brandende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig. Kom op expeditie in de werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef een fantastisch avontuur.

Prijzen Abonnement

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur
Juli en augustus: 10:00 - 18:00 uur
Weekenden van mei en juni: 10:00 - 18:00 uur

Wildlands korting kaartjes

Adres

  • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • Raadhuisplein 99
  • 7811 AP Emmen

Overnachten WILDLANDS

Boek je 2- of 3-daags arrangement Emmen inclusief WILDLANDS! Onder andere overnachting inclusief ontbijt en diner en entreeticket is inbegrepen.


 

Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.