Zoo Parc Overloon

Korting Zoo Parc Overloon 2024

Ben je ook al zo lang op zoek naar kaartjes met korting voor Zoo Parc Overloon? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Zoo Parc Overloon . We zetten hieronder alle kortingsacties, aanbiedingen, kortingsbonnen voor Zoo Parc Overloon voor je op een rij. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar Zoo Parc Overloon . Wij hebben heel veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een "goedkoop" dagje dierentuin.

Zoo Parc Overloon met korting

Adres Zoo Parc Overloon

  • Zoo Parc Overloon
  • Stevenbeekseweg 19
  • 5825 JB Overloon

Hoge korting op een dagje Zoo Parc Overloon!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Op expeditie in Overloon

Het dorp Overloon is een gemoedelijk plaatsje waar je nog die typische Brabantse sfeer van gemoedelijkheid en gastvrijheid kunt vinden. Gelegen in een mooie omgeving is wordt Overloon vaak aangedaan door toeristen. Deze toeristen weten de weg naar dit Brabantse dorp niet alleen te vinden vanwege de mooie omgeving en de gezellige sfeer die hier heerst. In Overloon vindt je namelijk ook een dierentuin, genaamd Zoo Parc Overloon. Dit dierenpark ademt dezelfde sfeer van gastvrijheid als het dorp zelf. Alleen hierdoor al is een dagje Zoo Parc Overloon meer dan de moeite waard.

Hoe het allemaal begon

Voor de opening van Zoo Parc Overloon hoeven we niet ver terug in de tijd te gaan. Het is namelijk een relatief jonge dierentuin die in het jaar 2000 voor het eerst de poorten opende voor het publiek. De toen nog aanwezige botanische tuin bestond al sinds 1986 en werd opgenomen in het dierenpark. De botanische tuin en de vlindertuin zijn inmiddels ter ziele, omdat deze beide bezienswaardigheden niet waren opgewassen tegen de roep om woningbouw. Zoo Parc Overloon is vandaag de dag in handen van recreatieconcern Libéma. Libéma heeft er een attractieve en eigentijdse dierentuin van gemaakt, waarbij er veel moeite is gedaan om de natuurlijke leefomgeving van de dieren na te bootsen. Hier is men bijzonder goed in geslaagd en dat zie je terug in het welzijn van de bewoners.

Heel dichtbij de dieren!

Hoe dichter bij de dieren je kunt komen, hoe leuker en interessanter dit natuurlijk is. Dit heeft Zoo Parc Overloon heel goed begrepen en als bezoeker sta je dan ook vaak oog in oog met de dieren. Je brengt geen bezoek aan deze dierentuin, maar je gaat er op expeditie. En tijdens deze expeditie kom je onder andere dieren als jachtluipaarden, Afrikaanse wilde honden, kangoeroes, wasberen, tijgers en leeuwen tegen.

Zoo Parc Overloon biedt je verschillende bijzondere belevenissen aan. Zo kun je onder meer:

  • Een Meet & Feed reserveren, waarbij je onder begeleiding van een verzorger wel heel dicht bij een aantal dieren mag komen en deze ook zelf mag voeren
  • Een rondleiding boeken, waarbij je op plaatsen komt waar je anders nooit zou komen
  • Een kinderfeestje in de dierentuin regelen (keuze uit verschillende arrangementen)

De perfecte mix voor iedereen

Een dagje op expeditie in Zoo Parc Overloon is een dagje uit voor iedereen. Er is gedacht aan jong en oud, groot en klein en ook voor de minder valide medemens is dit dierenpark een geschikt uitje. Kinderen genieten niet alleen van de dieren, maar ook van de her en der in het park verspreid liggende speeltuinen. Dieren kijken, daar krijg je trek van en dan is het goed om te weten dat je in Zoo Parc Overloon op verschillende plekken terecht kunt voor een broodje of een warme maaltijd. Een kopje koffie met gebak is een vanzelfsprekendheid. Dus, wanner ga jij op expeditie in Zoo Parc Overloon?

Openingstijden:

  • Zoo Parc Overloon is het gehele jaar geopend.
  • In het hoogseizoen van mei t/m september is het park geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur.
  • Van Oktober t/m april is het park geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.