Boudewijn Seapark in Brugge

Korting Boudewijn Seapark 2024

Korting Boudewijn Seapark in Brugge, ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Boudewijn Seapark. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Boudewijn Seapark voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

Boudewijn Seapark met korting

Adres Boudewijn Seapark

  • Alfons de Baeckestraat 12
  • 8200 Brugge
  • België

Hoge korting op een dagje Boudewijn Seapark in Brugge!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Het Boudewijn Seapark wacht op jou!

Nederland kent een behoorlijk aantal attractieparken en dierentuinen. De kans is groot dat je een groot aantal van deze parken al eens hebt bezocht. Als je dan ook eens aan iets anders dan het bekende toe bent, kies dan eens voor een bezoek aan het Boudewijn Seapark. Dit themapark vindt je vlakbij het Belgische Brugge en bestaat uit een attractiepark en een dolfinarium. Deze combi staat garant voor een dag vol plezier en vermaak voor zowel jong als oud. Vindt je dit te ver rijden voor een uitje van slechts één dag? Combineer een bezoek aan dit bijzondere themapark dan bijvoorbeeld eens met een (lang) weekendje Brugge. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Terug naar 1963

Voor de opening van het Boudewijn Seapark moeten we terug naar de jaren zestig van de vorige eeuw. Het park heette toentertijd nog het Boudewijnpark en had nog niet de allure die het nu wel heeft. Het was een park met een theehuis, een zwembad en wat kleine speelveldjes en meer ook niet. Dit veranderde echter snel, want kort na de opening van het park werd er een ijsbaan aangelegd en kwam er een ponyranch. Een kleine tien jaar na de opening werd het dolfinarium geopend, wat het eerste in België was. In de jaren tachtig werd het park verder uitgebreid met diverse attracties, afkomstig uit een failliet Spaans pretpark. Sinds 2005 draagt het park de huidige naam, het Boudewijn Seapark, om het zo meer internationale uitstraling te geven.

Niet zomaar een dagje uit, maar een beleving!

Een dagje naar het Boudewijn Seapark is een ware beleving. Er valt zoveel te zien, te ontdekken en te doen dat de tijd gewoon om vliegt. En het is echt niet alleen het attractiepark dat de aandacht opeist, want ook het dolfinarium is een publiekstrekker van jewelste. En niet voor niets, want het blijft tot de verbeelding spreken om dieren als zeehonden, zeeleeuwen en natuurlijk dolfijnen van zo dichtbij te zien. Uiteraard zijn er een aantal spectaculaire shows die je niet mag missen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een:

  • Dolfijnenshow
  • Zeehondenshow
  • Zeeleeuwenshow

En wil je echt heel dichtbij dolfijnen komen? Dan kun je (tegen meerprijs) in het water met de dolfijnen onder begeleiding van een trainer/verzorger of kun je op de foto met een dolfijn, waarbij je deze dieren misschien zelfs wel een visje mag voeren.

Genieten pur sang

In Boudewijn Seapark hoeven we het natuurlijk niet te hebben over speelmogelijkheden voor kinderen. Die zijn er namelijk volop. Maar ook hoef je je geen zorgen te maken als je merkt dat je zin hebt in iets lekker te eten of te drinken. Op verschillende plaatsen in het park kun je de inwendige mens de aandacht schenken die hij nodig heeft. Een kop koffie of thee, een lekker pilsje of een lekkere maaltijd…..het kan allemaal. Een dagje naar het Boudewijn Seapark is dan ook een dagje genieten……genieten pur sang!

Openingstijden Boudewijn Seapark

  • Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.