Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem

Korting Burgers Zoo 2020

Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met korting naar Koninklijke Burgers' Zoo, Arnhem. Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Burgers' Zoo? Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Burgers' Zoo. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Burgers' Zoo voor je op een rij. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor Koninklijke Burgers' Zoo, Arnhem. Wij wensen je alvast een leuke dag in de dierentuin.

KORTING BURGERS ZOO

Adres Burgers' Zoo

  • Koninklijke Burgers Zoo
  • Antoon Van Hooffplein 1
  • 6816 SH Arnhem

Openingstijden:

  • In de wintermaanden, november t/m februari, 9.00 -17.00 uur.
  • In de zomermaanden, van maart t/m oktober,  9.00  - 19.00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Hoge korting op een dagje Burgers' Zoo in Arnhem!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Koninklijke Burgers Zoo, de dierentuin die je niet meer loslaat!

In de hoofdstad van de provincie Gelderland, Arnhem, ligt een dierentuin die volstrekt uniek is. Uniek in ons eigen land, maar daarmee doen we deze dieren tuin tekort. Burger Zoo, want daar hebben we het over, is een dierenpark die zijn gelijke in de wereld niet kent. Dat dit geen puur marketingverhaal is blijkt wel uit het feit dat jaarlijks meer dan anderhalf miljoen mensen deze dierentuin bezoeken en dat Burgers Zoo in 2017 uitgeroepen is tot “het beste uitje van Nederland”, uiteraard in de categorie dierentuinen.

Een hecht familiebedrijf

Burgers Zoo, vaak kortweg “Burgers” genoemd opende voor het eerst in 1923 in Arnhem de poorten. Oprichter Johan Burgers is de grote man achter het dierenpark. Zijn passie voor wildlife en natuur zijn ongekend en hebben deze dierentuin gemaakt tot wat hij vandaag is. Het dierenpark is tot op de dag van vandaag een echt familiebedrijf en mag het predicaat “koninklijk” dragen. Alex van Hooff is momenteel de directeur van het park en zet het levenswerk van Johan Burgers met dezelfde passie voort.

Unieke ecodisplays

Natuurlijk kom je in Burgers Zoo alle dieren tegen die je in een dierentuin tegen wil komen. Wolven, gorilla’s, olifanten, gnoes, giraffen en ga zo maar door……ze zijn allemaal van de partij. Maar wat Burgers echt uniek maakt, dat zijn de zogenaamde “ecodisplays”. Deze ecodisplays zijn levensechte nagebouwde natuurlijke leefomgevingen waarin je als bezoeker meegenomen wordt naar een totaal andere wereld. Er valt hier van alles te zien, te ontdekken en te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Burgers Bush, een tropisch regenwoud met een unieke flora & fauna, inclusief spectaculaire waterval.
  • Burgers Dessert, waar je de typische omgeving van een woestijn ervaart. Ontdek dat hier mee leven voorkomt dan je dacht!
  • Burgers Ocean, een aquarium dat zijn weerga niet kent. Van bont gekleurde tropische vissen tot hamerhaaien en roggen die gewoon over je heen zwemmen.
  • Burgers Mangrove, onlangs op 12 juli 2017 geopend, Burgers Zoo kennende zal ook deze ecodisplay sensationeel te noemen zijn.

Neem de tijd!

Een dierentuin als Burgers Zoo mag je niet tekort doen door er te weinig tijd voor uit te trekken. Er valt zoveel te zien en te beleven dat je bijna aan één dag niet genoeg hebt. Maar een hele dag alleen naar dieren kijken is best vermoeiend. Gelukkig is er voldoende gelegenheid om even op adem te komen. Her en der verspreid over het park vindt je horecafaciliteiten waar je terecht kunt voor een broodje, warme maaltijd of gewoon een lekker kopje koffie. Speciaal voor kinderen zijn er op verschillende plekken leuke speeltuintjes, wat dit dierenpark tot een park voor groot en klein maakt.

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.