Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Korting Beekse Bergen 2024

Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met korting naar Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Beekse Bergen in Hilvarenbeek? Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Beekse Bergen in Hilvarenbeek. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Beekse Bergen in Hilvarenbeek voor je op een rij. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

BEEKSE BERGEN KORTING KAARTJES
SPEELLAND BEEKSE BERGEN MET KORTING

Adres Beekse Bergen

  • Beekse Bergen Safaripark
  • Beekse Bergen 1
  • 5081 NJ Hilvarenbeek

Hoge korting op een dagje Beekse Bergen in Hilvarenbeek!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.
Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje. Bijvoorbeeld:
  • Hotel de Druiventros: 2 dagen Brabant incl. Safaripark Beekse Bergen. v.a. €75,00
  • Novotel actie: 2 dagen Breda incl. Safaripark Beekse Bergen. v.a. €94,50
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>

Kom naar Afrika………………….in Noord-Brabant!

Misschien wist je het nog niet, maar in ons eigen kleine kikkerlandje is op safari gaan de normaalste zaak van de wereld. In de provincie Noord-Brabant, in Hilvarenbeek om precies te zijn, ligt namelijk safaripark De Beekse Bergen. Een uniek wildpark waar je je toch voor een moment even in hartje Afrika waant. Maar liefst meer dan 1400 wilde dieren wachten hier op jouw komst. Dus spaar jezelf een duur vliegticket en resort uit en kom voor een heuse safari gewoon naar het Brabantse land.

De Beekse Bergen in vogelvlucht

Safaripark De Beekse Bergen opende in 1964 voor het eerst de deuren. Het park begon redelijk kleinschalig met slechts een aantal diersoorten. Leeuwen en jachtluipaarden waren in de beginjaren de grootste publiekstrekkers. Dit kwam met name door het feit dat je deze tot de verbeelding sprekende dieren gewoon vanuit je eigen auto kon bekijken. Al snel werd het park uitgebreid. Diverse terreinen in de directe omgeving werden aangekocht om dit mogelijk te maken. Met deze uitbreiding nam ook het aantal diersoorten toe. Het dierenpark kwam eind jaren tachtig in handen van de huidige eigenaar en deze heeft De Beekse Bergen verder gemoderniseerd en gemaakt tot wat het nu is.

Voor welke safari kies jij?

Niet alleen de dieren zijn uniek in De Beekse Bergen. Verschillende apensoorten, elanden, waterbokken, nijlpaarden en krokodillen van dichtbij bekijken in de vorm van een safari maken deze dieren nog unieker dan ze al zijn. En dan zijn de genoemde dieren nog maar een topje van de ijsberg, want er zijn er natuurlijk nog veel, veel meer. In De Beekse Bergen kun je op verschillende manieren op safari gaan. Zo kun je onder meer kiezen voor:

  • Een wandelsafari, een wandeling van enkele kilometers waarbij je oog in oog komt te staan met de wildste dieren. Een spannende belevenis die je niet snel zal vergeten.
  • Een bussafari, laat je rondrijden over de “Noord-Brabantse vlakten” en luister naar wat de ranger allemaal te vertellen heeft.
  • Een bootsafari, geen belevenis, maar een ervaring, want nergens anders dan in De Beekse Bergen vaar je langs het groot wild.
  • Een autosafari, wil je zelf in jouw eigen auto over de savanne van De Beekse Bergen rijden? Ook dit is mogelijk, maar denk er aan……..raampjes dicht!

Wil je het liefst alle safari vormen meemaken? Geen probleem, want je kunt alle safari’s met elkaar combineren.

Een hapje, een drankje en natuurlijk even lekker spelen

Safaripark De Beekse Bergen biedt een uniek dagje uit voor jong en oud, voor groot en klein, voor valide en minder valide mensen. Op de savanne van Afrika draait het maar om één ding: eten of gegeten worden. In De Beekse Bergen is dit niet anders en daarom is er op verschillende plaatsen in het park gelegenheid om iets te eten en te drinken. Stilzitten tijdens een safari valt voor kinderen niet altijd mee en dus is er voor hen op meerdere plaatsen gelegenheid om even “los te gaan” in speeltuinen. En als je echt geen afscheid kunt nemen van alles wat je hebt gezien, dan kun je er altijd nog voor kiezen om een nachtje(s) te blijven slapen op het aangrenzende vakantiepark van De Beekse Bergen.

Openingstijden Beekse Bergen:

Safaripark Beekse Bergen is 365 dagen in het jaar geopend.
Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.