Apenheul in Apeldoorn

Korting Apenheul 2024

Ben je op zoek naar Apenheul Apeldoorn kaartjes met korting? Dan ben je hier aan het goede adres. De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor dierenpark Apenheul Apeldoorn. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Apenheul in Apeldoorn voor je op een rij. kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor Apenheul Apeldoorn. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met korting naar Apenheul Apeldoorn.

APENHEUL KORTING KAARTJES

Openingstijden Apenheul

  • van half april t/m begin nov. 10.00 - 17.00 uur.
  • Van half juli t/m eind augustus 9.00 tot 18.00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Adres Apenheul

  • Apenheul Apeldoorn
  • J.C. Wilslaan 21
  • 7313 HK Apeldoorn

Hoge korting op een dagje Apenheul in Apeldoorn!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Een dagje tussen de apen

Nederland kent een groot aantal verschillende dierentuinen. In verreweg de meeste daarvan lopen de dieren achter hekken, glas of zitten zij in een kooi. Maar wist je dat er ook een dierentuin is waar jij één bent met de bewoners? Deze unieke dierentuin vindt je in het Gelderse Apeldoorn en heet de Apenheul.

In de Apenheul hebben de apen het voor het zeggen. In een groot gedeelte van dit bijzondere dierenpark lopen verschillende apensoorten gewoon vrij tussen de mensen. Maar eigenlijk moeten we dit omdraaien, want in de Apenheul lopen de mensen namelijk gewoon vrij tussen de apen. Een duidelijk verschil en dat is precies waar de Apenheul voor staat. Het wil de bezoekers kennis laten maken met verschillende apensoorten , maar dan wel op een manier waarbij we deze apen zoveel mogelijk in hun normale doen en laten zien. En dat kan uiteraard alleen als zij niet worden belemmerd in hun bewegingsvrijheid.

Leer je voorouders kennen bij de Apenheul

Dat wij mensen nauw verwant zijn met apen, dat weten we eigenlijk allemaal wel. Maar wat weten we eigenlijk van deze bijzondere en intelligente dieren? In de Apenheul kun je niet alleen veel verschillende soorten apen zien, je kunt er ook een hoop over leren. En denk nu niet gelijk dat leren saai is, want dan heb je het in dit geval goed mis. Op verschillende plekken in het park vertellen enthousiaste medewerkers van het dierenpark je graag wat meer over de apen die er rondlopen. Dit doen zij op een leuke en interactieve manier, waarbij een aantal apensoorten ook gevoerd worden. Een mooie gelegenheid om apen als maki’s, vari’s en gorilla’s van dichtbij te spotten. Want natuurlijk loopt niet elke apensoort vrij rond.

Ruim opgezet park voor groot en klein

De Apenheul is als het ware een groot wandelpark. Dit dierenpark is ruim opgezet, waarbij er veel oog en aandacht is voor natuur. Het park is zeker ook voor de minder valide bezoeker goed toegankelijk. Het educatieve karakter van de Apenheul wordt afgewisseld met speeltuinen (klimtuin, speeljungle en draaimolen), zodat ook onze eigen kleine aapjes tijd hebben om lekker te kunnen ravotten. Hierdoor is de Apenheul voor zowel kinderen als volwassenen een ware belevenis. In de Apenheul krijgt “aapjes kijken” een totaal andere betekenis. Ervaar het zelf en wordt één met de apen.

Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.