Marktplaats Korting op Dierentuin Kaartjes

Dierentuin kaartjes kopen via marktplaats of particulieren & de gevaren.

  • Maak duidelijke afspraken met de verkoper over de koopprijs. Vermeldt de verkoper in de advertentie dat hij het product verzendt of bezorgt? Dan is het risico voor hem.  Staat in de advertentie 'verzenden voor risico van de koper'? Dan ligt het risico bij jou. Geeft de verkoper duidelijk aan dat jij het product moet ophalen en verzoek je zelf om verzending?  Dan ligt het risico ook bij jezelf.
  • Soms is verkoper akkoord, maar annuleert hij / zij de koop. Als de afspraak tot aankoop definitief is, mag de verkoper de aankoop eigenlijk niet annuleren.
  • Loop geen risico en wees  slim, bestel je kaartjes hier!! Meer dan 300 acties en kortingen online!! KOOP HIER VEILIG JE TICKETS MET KORTING >>

Bekijk alle actuele dierentuin kortingen hier:

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

2 reacties

  1. Ik ga mijn kaartjes zeker hier bestellen. jullie hebben echt heel veel acties. super leuk.

  2. Dom via marktplaats, misschien krijg je helemaal niks en ben je wel je geld kwijt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *