Dierenrijk in Nuenen

Korting Dierenrijk 2024

Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Dierenrijk Nuenen? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Dierenrijk Nuenen . We zetten hieronder alle kortingsacties, aanbiedingen, kortingsbonnen voor Dierenrijk Nuenen voor je op een rij. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar Dierenrijk. Wij hebben heel veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een gezellig dagje de dierentuin.

Dierenrijk Nuenen met korting

Hoge korting op een dagje Dierenrijk in Nuenen!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Dierenrijk in Nuenen, de familiedierentuin bij uitstek!

Veel mensen denken dat er slechts een paar grote dierentuinen in ons land zijn. Mocht je dit ook altijd gedacht hebben, dan helpen we je graag uit deze droom. Nederland heeft meer dierentuinen dan je dacht en eentje die we je maar wat graag onder de aandacht willen brengen is dierentuin Dierenrijk Nuenen. Dierenrijk Nuenen presenteert zich graag als een familiedierentuin, maar dit wil zeker niet zeggen dat je deze dierentuin links moet laten liggen als je geen kinderen hebt. Dierenrijk Nuenen is namelijk voor iedereen een leuk en interessant dagje uit.

Van voormalige vuilstort naar dierentuin

Dierenrijk Nuenen is gelegen op een voormalige vuilstortplaats en is zo’n 16 hectare groot. Toen het park in 2004 zijn deuren opende heette de dierentuin Dierenrijk Europa. De nadruk lag toentertijd namelijk op dieren die in Europa leven. In 2008 werd de dierentuin behoorlijk uitgebreid. Zo kwam er ruimte voor meer diersoorten en besloot men het thema Europa los te laten. Dit had gevolgen voor de naam, want vanaf dit moment heet de dierentuin simpelweg Dierenrijk. Vandaag de dag vindt je hier dan ook dieren uit de hele wereld en mogen meer dan zestig verschillende diersoorten zich tot de vaste bewoners van dit dierenpark rekenen.

Elk uur van de dag een event!

Een bezoek aan Dierenrijk is zoveel meer dan alleen een dag dieren kijken. Je wordt hier als bezoeker echt in de watten gelegd. Op vrijwel elk uur van de dag wordt er namelijk wel iets bijzonders  georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Zeg “Goedemorgen” tegen de stokstaartjes. Geniet van deze drukke en gezellige dieren die er nu al naar uitkijken om ook jou te ontmoeten
  • Tour de Voer, ga mee op voederronde en luister naar de leuke anekdotes van de verzorgers
  • “Kom maar op als je durft!” Ben jij degene die een vogelspin of slang aan durft te raken?
  • “Oh, zit dat Zoolifant?” Dat olifanten slimme dieren zijn kun je in Dierenrijk zelf ervaren
  • Kom naar “het slingerend buffet voor de chimpansees”

Let op, dit is slechts een kleine greep uit de extraatjes die je als bezoeker van Dierenrijk mee kunt pikken!

Indoor en outdoor apenkooien

Dieren kijken is leuk, maar kinderen moeten natuurlijk ook lekker kunnen spelen. Geen probleem in Dierenrijk, want er staan je wat dit betreft maar liefst twee grote buitenspeeltuinen en één grote indoor speeltuin tot je beschikking. En dat je van spelen en ravotten honger krijgt……dat behoeft uiteraard geen verdere uitleg. Laat de zelfgesmeerde broodjes maar thuis, want in Dierenrijk heb je voldoende gelegenheid om even uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij klaar voor zoveel belevenis?

Openingstijden Dierenrijk

  • Dierenrijk is het gehele jaar geopend.
  • Dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Tijdens de zomerperiode, 1 juli t/m 31 augustus zijn ze open tot 19.00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.