GaiaZOO in Kerkrade

Korting GaiaZOO 2020

Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje GaiaZOO. Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor GaiaZOO, Kerkrade? Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar GaiaZOO.  We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor GaiaZOO, Kerkrade voor je op een rij. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een "goedkoop" dagje naar de dierentuin.

GAIAZOO MET KORTING

Adres GaiaZOO Kerkrade

 • GaiaZOO 

 • Dentgenbachweg 105

 • 6468 PG Kerkrade

Openingstijden GaiaZOO

 • GaiaZOO is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.
 • Maart t/m Juni sluit het park om 17.00 uur.
 • Juli en Augustus sluit het park om 18.00 uur.
 • November t/m Februari sluit het park om 16.00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Hoge korting op een dagje GaiaZOO in Kerkrade!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Naar de dierentuin in Kerkrade? Kom naar GaiaZOO!

Bij Kerkrade denk je niet direct als eerste aan een dierentuin. Dat begrijpen wij heel goed en daarom willen we je graag dierenpark GaiaZOO onder de aandacht brengen. Dit is een wat kleinschaliger dierentuin wanneer je deze vergelijkt met de grote dierentuinen die ons land kent. Klein maar fijn is iets dat zeker geldt voor GaiaZOO, want dit dierenpark verdient het om door jou bezocht te worden. En laten we niet doorschieten in dit “klein”, want in deze dierentuin breng je met gemak vele uurtjes door.

Een “jonge dierentuin”

GaiaZOO is een relatief jonge dierentuin. Het park opende voor het eerst in 2005 haar poorten, toen nog onder de naam GaiaPark. In 2010 kreeg de dierentuin zijn huidige naam. “Gaia” verwijst overigens naar de Griekse godin van de aarde. Gaia staat ook voor de gedachte dat de aarde één is en dat alles op aarde nauw met elkaar is verbonden. Deze gedachte is doorgevoerd in de filosofie van GaiaZOO en kom je dan ook herhaaldelijk tegen in het park. Het dierenpark telt meer dan 100 verschillende diersoorten en door de ruime opzet ervan is het er fijn rondlopen, ook wanneer het er wat drukker is.

Unieke diersoorten

In een dierentuin wil je vanzelfsprekend een aantal “vaste dierentuinbewoners” tegenkomen. GaiaZOO voldoet aan deze verwachting, want zo herbergt het dierenpark leeuwen, jachtluipaarden, neushoorns, kamelen, struisvogels en ga zo maar door. Maar ook biedt GaiaZOO onderdak aan een aantal dieren die je niet of nauwelijks in andere Nederlandse dierentuinen tegenkomt. Alleen om deze reden al moet je dit dierenpark gewoon eens bezocht hebben. Een aantal van deze unieke diersoorten zijn:

 • De boshond
 • De veelvraat
 • De muskusos
 • De grootoorvos

Je kunt deze dieren vinden in één van de vier themagebieden in de dierentuin. Deze themagebieden zijn Saivanna, Taiga Rainforest en Limburg.

De inwendige mens

Je dorst lessen en een hapje eten kun je op verschillende plaatsen in GaiaZOO doen. Of het nu gaat om een lekker kopje koffie met appelgebak of een lekker bord friet met een hamburger, de keuze is altijd aan jou. Kinderen willen bij een dierentuin ook kunnen spelen en wat dit betreft worden ze door GaiaZOO niet teleurgesteld. Met name de overdekte speeltuin DinoDome (een van de grootste binnenspeeltuinen van Europa) zal hen aanspreken, want dit is de plek om eens even lekker uit je bol te gaan. En zo keert iedereen, groot en klein, jong en oud, tevreden huiswaarts en kijkt iedereen terug op een onvergetelijke dag. Een dag die GaiaZOO heet…..

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.