De Oliemeulen in Tilburg

Korting De Oliemeulen 2024

Korting Dierenpark De Oliemeulen! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties en korting voor Dierenpark De Oliemeulen. Dierenpark De Oliemeulen is een erg speciaal dierenpark waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes of abonnementen van Dierenpark De Oliemeulen en kijk hieronder wat wij voor je in de aanbieding hebben!

Adres De Oliemeulen

  • Reitse Hoevenstraat 30
  • 5042EH Tilburg

Hoge korting op een dagje Dierenpark De Oliemeulen!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Dus check voor de zekerheid alle onderstaande partners, dan ben je verzekerd van de juiste korting! 
Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>

Het vreemdste dierenpark van Nederland

Ga naar Tilburg voor een onvergetelijke middag in het vreemdste dierenpark van Nederland.In dit park, wat in 1987 is begonnen als reptielenhuis, vind je allerlei ‘normale’ dieren zoals apen, krokodillen en papegaaien. Maar een heleboel vreemde dieren vind je er ook! Wel eens gehoord van een Aalsalamander of een rood gestippelde Graafkikker? Er zijn dagelijks demonstraties met roofvogels, wurgslangen en vogelspinnen. De vogelspinnen mag je zelfs aanraken als je dat durft. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon "zien", maar vooral "beleven". Loslopende stinkdieren? Vliegende hondjes? Je kunt ze bij Dierenpark De Oliemeulen allemaal ontmoeten. Op drukke dagen vliegen de roofvogels zelfs los tussen het publiek.

Regenachtige middag? Geen probleem door de binnen- en buitenverblijven

De Oliemeulen heeft binnen- en buitenverblijven, dus op regenachtige dagen kan je er ook prima een bezoekje brengen. Op het grote overdekte terras kunnen grote mensen relaxen terwijl de kids ravotten in de speeltuin.  Het park is zeer geschikt voor schooluitjes, verjaardagfeestjes of familiefeesten. En met een bushalte op loopafstand en parkeergelegenheden in de buurt is De Oliemeulen voor iedereen goed te bereiken. Of je nu met de hele familie, met je vriendjes of in je eentje het park bezoekt, de dieren zijn er klaar voor.  Scholen kunnen een educatief programma volgen. Leuk en heel leerzaam. Na afloop kan iedereen heerlijk ontspannen op een groot overdekt terras met een uitgebreide menukaart. Met een beetje geluk wordt er tijdens je bezoek een nieuwe bewoner geboren of leer je nieuwe dieren feitjes tijdens een van de vele demonstraties. Het park is gevestigd in een oude oliemolen, die is omgetoverd tot een tropisch paradijsje maar wel vol Brabantse gezelligheid.

Openingstijden De Oliemeulen

  • Mooi weer of slecht! Bij De Oliemeulen kun je altijd terecht!
  • Dagelijks geopend van 10:00-18:00 uur
  • 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.