Avonturion in Den Haag

Korting Avonturion 2024

Korting Avonturia Zoo De Vogelkelder, ook voor jou! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties en korting voor Avonturia Zoo De Vogelkelder. Avonturia Zoo De Vogelkelder is een erg mooie Zoo waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes of abonnementen van Avonturia Zoo De Vogelkelder en kijk hieronder wat wij voor je in de aanbieding hebben!

Avonturion de vogelkelder met korting

Hoge korting op een dagje Avonturia Zoo De Vogelkelder!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Avonturion……durf jij het avontuur aan?

Den Haag, stad van historie en cultuur en stad van nationale en internationale politiek. In Den Haag verveel je je geen moment, want hier valt immers altijd wel iets te doen, te bekijken of te beleven. Door het grote aanbod van activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden valt het niet mee om je als toeristische trekpleister te onderscheiden. Je zal dan ook met iets bijzonders, iets unieks op de proppen moeten komen. En dat is precies wat Avonturion Zoo heeft gedaan! Avonturion is het dierentuingedeelte van Avonturia de vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.  Avonturion is zo bijzonder dat het niet mee valt om deze attractie te beschrijven. Dus zit er maar één ding op en dat is snel jouw bezoek aan dit bijzondere dierenparkje plannen!

Ontstaan vanuit een mega dierenwinkel

Dierenwinkel Avonturia is een begrip in Den Haag en ver, ver daarbuiten. Je vindt hier werkelijk waar alles voor elke soort huisdier…….en meer! De liefde voor dieren bracht de eigenaren er toe om verder uit te breiden met als doel de liefde voor dieren over te brengen op anderen en met name kinderen. Er werden en worden tal van activiteiten georganiseerd waarbij dier en mens samen de hoofdrol vertolken. Maar dit alles was nog niet genoeg en zo ontstond Avonturion. Avonturion laat zich misschien dan ook het beste omschrijven als een interactief mini-dierenpark dat je niet gewoon bezoekt, maar waar je op avontuur gaat. En tijdens dit avontuur…..tsja, dat moet je zelf maar ontdekken.

Een tipje van de sluier opgelicht

Om je nieuwsgierigheid toch een klein beetje te bevredigen lichten we hier een klein tipje van de sluier op en geven we je een indruk van wat je allemaal te wachten staat als je Avonturion bezoekt. En dat is nogal wat, want wat dacht je van bijvoorbeeld:

 • een echte archeoloog zijn! Wie weet wat jij allemaal vindt in de zandopgraving
 • ga op speurtocht en leer veel over bijzondere dieren als het reuzenhert of de wolharige mammoet
 • een avonturenboom waar een vreemd, maar vriendelijk volkje woont
 • het Haagse Rattenriool, waar je………. Brrr!

Natuurlijk kom je tijdens al deze belevenissen de nodige dieren tegen. Zo is Avonturion het thuis van onder andere: stokstaartjes, vosmangoesten, Fennekvosjes, reptielen en vleermuizen.

Daar krijg je trek van!

Van zoveel avontuur krijg je trek en het is dan maar goed ook dat je in Avonturion een hapje kan eten en drinken. Als je een vroege vogel bent, dan kun je zelfs een ontbijtje meepakken. Doordat Avonturion onderdeel is van de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland, België en Luxemburg is dit voor zowel volwassenen als kinderen een leuk dag je uit. De kinderen genieten van alles dat Avonturion te bieden heeft en de volwassenen kijken hun ogen uit, de dierenwinkel die op zich al het bezoeken meer dan waard is.

 

Onze tip voor de vakanties!

Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>

Adres Avonturia Zoo

 • Avonturion Zoo
 • Dierenwinkel De Vogelkelder Avonturia
 • Kerketuinenweg 3
 • 2544 CV Den Haag

Openingstijden Avonturion

 • Maandag t/m Vrijdag : 09:00 tot 18:00 uur.
 • Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.
 • Zondag: 12:00 tot 17:00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.