Avonturion in Den Haag

Korting Avonturion 2020

Korting Avonturia Zoo De Vogelkelder, ook voor jou! Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties en korting voor Avonturia Zoo De Vogelkelder. Avonturia Zoo De Vogelkelder is een erg mooie Zoo waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes of abonnementen van Avonturia Zoo De Vogelkelder en kijk hieronder wat wij voor je in de aanbieding hebben!

Avonturion de vogelkelder met korting

Adres Avonturia Zoo

 • Avonturion Zoo

 • Dierenwinkel De Vogelkelder Avonturia

 • Kerketuinenweg 3

 • 2544 CV Den Haag

Hoge korting op een dagje Avonturia Zoo De Vogelkelder!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Avonturion……durf jij het avontuur aan?

Den Haag, stad van historie en cultuur en stad van nationale en internationale politiek. In Den Haag verveel je je geen moment, want hier valt immers altijd wel iets te doen, te bekijken of te beleven. Door het grote aanbod van activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden valt het niet mee om je als toeristische trekpleister te onderscheiden. Je zal dan ook met iets bijzonders, iets unieks op de proppen moeten komen. En dat is precies wat Avonturion Zoo heeft gedaan! Avonturion is het dierentuingedeelte van Avonturia de vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.  Avonturion is zo bijzonder dat het niet mee valt om deze attractie te beschrijven. Dus zit er maar één ding op en dat is snel jouw bezoek aan dit bijzondere dierenparkje plannen!

Ontstaan vanuit een mega dierenwinkel

Dierenwinkel Avonturia is een begrip in Den Haag en ver, ver daarbuiten. Je vindt hier werkelijk waar alles voor elke soort huisdier…….en meer! De liefde voor dieren bracht de eigenaren er toe om verder uit te breiden met als doel de liefde voor dieren over te brengen op anderen en met name kinderen. Er werden en worden tal van activiteiten georganiseerd waarbij dier en mens samen de hoofdrol vertolken. Maar dit alles was nog niet genoeg en zo ontstond Avonturion. Avonturion laat zich misschien dan ook het beste omschrijven als een interactief mini-dierenpark dat je niet gewoon bezoekt, maar waar je op avontuur gaat. En tijdens dit avontuur…..tsja, dat moet je zelf maar ontdekken.

Een tipje van de sluier opgelicht

Om je nieuwsgierigheid toch een klein beetje te bevredigen lichten we hier een klein tipje van de sluier op en geven we je een indruk van wat je allemaal te wachten staat als je Avonturion bezoekt. En dat is nogal wat, want wat dacht je van bijvoorbeeld:

 • een echte archeoloog zijn! Wie weet wat jij allemaal vindt in de zandopgraving
 • ga op speurtocht en leer veel over bijzondere dieren als het reuzenhert of de wolharige mammoet
 • een avonturenboom waar een vreemd, maar vriendelijk volkje woont
 • het Haagse Rattenriool, waar je………. Brrr!

Natuurlijk kom je tijdens al deze belevenissen de nodige dieren tegen. Zo is Avonturion het thuis van onder andere: stokstaartjes, vosmangoesten, Fennekvosjes, reptielen en vleermuizen.

Daar krijg je trek van!

Van zoveel avontuur krijg je trek en het is dan maar goed ook dat je in Avonturion een hapje kan eten en drinken. Als je een vroege vogel bent, dan kun je zelfs een ontbijtje meepakken. Doordat Avonturion onderdeel is van de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland, België en Luxemburg is dit voor zowel volwassenen als kinderen een leuk dag je uit. De kinderen genieten van alles dat Avonturion te bieden heeft en de volwassenen kijken hun ogen uit, de dierenwinkel die op zich al het bezoeken meer dan waard is.

 

Openingstijden Avonturion

 • Maandag t/m Vrijdag : 09:00 tot 18:00 uur.

 • Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.

 • Zondag: 12:00 tot 17:00 uur.

 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Dierentuin & Overnachting Aanbiedingen:

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.