Sea Life in Scheveningen

Korting Sea Life Scheveningen 2024

Korting Sealife Scheveningen, ook voor jou! Altijd de allerbeste dierentuin kortingen voor 2024. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl bezoekt ben je altijd verzekerd van de beste acties en korting voor Sealife Scheveningen. Sealife Scheveningen is een erg mooi zeeaquarium waar je met hoge korting naar toe kunt. Want iedereen wil toch graag goedkoop een dagje naar de dierentuin of zeeaquarium? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes voor Sealife Scheveningen en kijk hieronder wat wij voor je in de aanbieding hebben!

sea life scheveningen met korting

Adres Sea Life Scheveningen

 • Sealife Scheveningen
 • Strandweg 13
 • 2586 JK Scheveningen

Hoge korting op een dagje Sea Life in Scheveningen !


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

De pier, de boulevard en natuurlijk…………Sea Life!

Scheveningen hoort tot de één van de meest bezochte badplaatsen van ons land. Geen wonder natuurlijk, want iedereen die hier wel eens is geweest die weet dat een dagje Scheveningen een garantie is voor een gezellig dagje uit. Scheveningen heeft immers veel te bieden, want wat dacht je zoals van een mooi strand, de pier, een gezellige boulevard waar het tot in de kleinste uurtjes gezellig blijft en het Circustheater voor de liefhebbers van musicals. Als je dit leest, dan weet je heel goed dat er nog iets mist en gelijk heb je. Want aan de boulevard vindt je nog een bijzondere attractie, namelijk Sea Life Scheveningen. Sea Life Scheveningen is een zeeaquarium waar je niet snel uitgekeken raakt en als je dan toch in Scheveningen bent een absolute must om te bezoeken.

Internationale keten

Sea Life is onderdeel van een wereldwijde keten van zeeaquariums. Deze opereren allemaal onder dezelfde naam (Sea Life dus) en heeft als doel om mensen kennis te laten maken met alles wat leeft, groeit en bloeit in zeeën en oceanen. De Sea Life formule is eigendom van de  Merlin Entertainments Group. Naast het aquarium in Scheveningen vindt je ook Sea Life aquaria in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Amerika. Het zeeaquarium in Scheveningen is vrij recent (2011) geheel gerenoveerd en kan hierdoor de toekomst met een gerust hart tegemoet treden.

Wat is er te zien in Sea Life?

Uiteraard kun je in Sea Life genieten van een groot aantal bijzondere vissoorten. Het aquarium beperkt zich gelukkig niet alleen tot de kleurrijke vissen uit tropische wateren, maar heeft ook veel aandacht voor wat er leeft in onze eigen Noordzee. En dat spreekt natuurlijk aan. Dit zeeaquarium is er vooral eentje van “kijken naar” en iets minder van “doen”. Dit is echter zeker niet vervelend, want er valt zoveel bijzonders te zien en te ontdekken dat doen veel minder belangrijk is. Ook voor kinderen is dit geen enkel probleem, want twee uurtjes is ruim voldoende om alles op je gemak te kunnen zien en bekijken. Dit houden de meeste kinderen prima vol en daarna kunnen ze zich lekker uitleven op het strand. Een aantal hoogtepunten van Sea Life Scheveningen:

 • Het Noordzee aquarium waar je op bepaalde tijden getuige kunt zijn van het voeren van roggen.
 • De interactieve poel, waar je verschillende zeediertjes mag aaien.
 • De onderwatertunnel, waar je tussen de haaien, roggen en schildpadden rondloopt.
 • Amazonia, het gebied waar je een echte kaaiman tegen het lijf loopt.
 • Otters en pinguïns, bijzondere en tot de verbeelding sprekende dieren waar je gewoon naar blijft kijken.

Unieke combi aan het strand

Aan eet -en drinkgelegenheden geen tekort aan de Scheveningse boulevard. En met een wel heel grote zandbak voor de deur hoeven kinderen zich hier niet te vervelen. Hierdoor legt Sea Life de focus echt op wat het je graag wil laten zien en ervaren en verwijst het voor spelen en eten en drinken door naar het strand en gelegenheden aan de boulevard. Ben je minder valide? Ook dan ben je van harte welkom in Sea Life, want het hele gebouw is drempelvrij. Ook kun je een rolstoel reserveren, geef dit wel van tevoren even telefonisch door.

Openingstijden Sea Life Scheveningen

 • Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur.
 • In de maanden Juli & Augustus van 10:00 tot 20:00 uur.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Onze tip voor de vakanties!

Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.