Wildlands in Emmen

Korting Wildlands Emmen 2024

Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Wildlands in Emmen? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Wildlands Adventure Zoo. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar Wildlands in Emmen. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Wildlands voor je op een rij. Veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een "avontuurlijk" dagje naar de dierentuin.

Wildlands korting kaartjes

Adres Wildlands

  • Wildlands Adventure Zoo
  • Raadhuisplein 99
  • 7811 AP Emmen

2024 Hoge korting op een dagje Wildlands in Emmen!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Wildlands Adventure Zoo, de nieuwste dierentuin van Nederland!

Denk je aan Emmen, dan denk je natuurlijk aan het bekende Noorder Dierenpark Emmen. Maar mocht het je zijn ontgaan, dit dierenpark is ter ziele. Niet getreurd, want hiervoor in de plaats is er een spiksplinternieuwe dierentuin gekomen, genaamd Wildlands Adventure Zoo. Net zoals zijn illustere voorganger vindt je ook deze dierentuin in het Drentse Emmen. Wildlands Adventure Zoo is een hypermodern dierenpark dat misschien nog niet het karakter heeft van het Noorder Dierenpark, maar wel de ambitie heeft om dit op termijn te krijgen.

Emmen zonder dierentuin, dat kan natuurlijk niet

De inwoners van Emmen hebben een warme band met “hun dierentuin”. Toen bleek dat Dierenpark Emmen het water aan de lippen stond werden de schouders er onder gezet om tot een oplossing te komen. Want een dierentuin hoort gewoon bij deze Drentse plaats. Kosten noch moeite werden gespaard en uiteindelijk was Wildlands Adventure Zoo Emmen een feit. In 2016 werd deze nieuwe dierentuin geopend door koning Willem Alexander en in het openingsjaar deden bijna anderhalf miljoen bezoekers deze dierentuin al aan. Deze bezoekers zijn absoluut niet teleurgesteld in hun verwachtingen. Natuurlijk moet Wildlands zich nog verder vormen en karakter krijgen, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Gethematiseerde klimaatzones

De dieren zijn in Wildlands ondergebracht in zogenaamde “gethematiseerde klimaatzones”. Dit betekent in de praktijk dat de dieren zoveel mogelijk in hun natuurlijke leefomgeving ondergebracht worden. Elke klimaatzone is geheel in stijl aangekleed en dit gaat verder dan alleen de dierenverblijven. Ook de horecafaciliteiten en speeltuinen hebben de uitstraling van de betreffende klimaatzone gekregen. De verschillende klimaatzones zijn:

  • Jungolia, waar je onder andere de vlindertuin vindt. Verder tref je hier onder andere olifanten, alligators, slingerapen, dwergotters en gibbons aan. Het verhaal van “Jungle Jim” is leidend in deze klimaatzone en voor je er erg in hebt zit je midden in dit verhaal.
  • Serenga, een unieke klimaatzone waar de nadruk ligt op natuurbescherming. Een thema dat wordt uitgebeeld door middel van Momma Dunia en haar nakomelingen. Serenga is het leefgebied van onder meer nijlpaarden, neushoorns, bavianen, zebra’s en giraffen.
  • Nortica, waar je je op een heus poolstation waant en je zelf ook aan poolonderzoek kan doen. Nortica is de klimaatzone waar ijsberen, zeehonden, pelsrobben en pinguïns hun plek hebben gevonden.

Alle klimaatzones zijn zeer interactief en betrekken je bij de dieren en hun leefomgeving.

Van alle markten thuis

Wildland Adventure Zoo Emmen is een dierenpark dat van alle markten thuis is. Alle aandacht gaat uit naar de dieren en hun welzijn. Maar daarnaast is er natuurlijk ook aan jou als bezoeker gedacht. Je wilt immers ook wel ergens iets kunnen eten en drinken en als je met kinderen op stap bent, dan is het belangrijk dat zij zich ook even lekker kunnen uitleven. Wildlands voorziet in deze behoefte door op verschillende plaatsen in de dierentuin horecafaciliteiten aan te bieden. Voor de kinderen zijn er speeltuintjes en de grootste is Animazia (4700 m2!), zodat er ook bij minder goed weer alle gelegenheid is om lekker te spelen. Wildlands Adventure Zoo nodigt je van harte uit om langs te komen. Neem jij deze uitnodiging aan?

Openingstijden Wildlands Adventure Zoo

  • Dagelijks open vanaf 10:00 uur.
  • In mei, juni en in het weekend open tot 18:00 uur.
  • In juli en augustus dagelijks open tot 18:00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.