Wildpark van Han in Han-sur-Lesse

Korting Wildpark van Han 2020

Korting Wildpark van Han in Han-sur-Lesse, ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Wildpark van Han. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Wildpark van Han voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

Adres Wildpark van Han

 • Rue Joseph Lamotte 2
 • 5580 Han-sur-Lesse

 • België

Openingstijden Wildpark

 • Openingstijden variëren per dag en seizoen.
 • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website.

Hoge korting op een dagje Wildpark van Han in Han-sur-Lesse


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Het beste Wildlife park van België

In het 'beste Wildlife park van België' ga je op zoek naar Europa’s Big Five. Ontdek het Wildpark op je eigen ritme via de wandelpaden. Tijdens de wandeling geven panorama’s en uitkijkposten je de mogelijkheid om dichter  bij de natuur en de dieren te komen. Op de vlakte kan je de grote grazers zien voortbewegen. Via een lange wandeltocht door de prachtige natuur kom je oog in oog te staan met o.a. de wolf, bruine beer, lynx en Europese bizon.

 

Wildpark van Han in Han-sur-Lesse

 • Het Wildpark
  Dit 250 hectare grote wildpark is verkozen tot beste Wildlife park van België.  Het is volledig gewijd aan het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten.  Je kunt het Wildpark ook bezoeken met de Safaribus.
 • Vele diersoorten
  Naast de Europese Big Five wonen er nog veel meer dieren in Het Wildpark. De volgende dieren kun je ook tegenkomen tijdens je tocht door de natuur: wasbeerhonden, edelherten, everzwijnen, steenbokken, tarpans, poitou-ezels, schotse runderen en wilde katten.
  De dieren leven er in vrijheid of in semi-vrijheid.

Wandelparcours Wildpark van Han

Het wandelparcours is 5,5 kilometer lang.  Na 2,5 kilometer – bij de ‘gouffre de Belvaux’- kan je kiezen om te voet verder te gaan of om
op de Safaribus te stappen. Deze Safaribus zal de rest van het parcours afleggen en je tot aan de beren brengen. Er zijn 2 restaurant mogelijkheden aanwezig op het wandelpad, restaurant bij “Tivoli” en “ Willy”. Je kan er genieten van koude en warme dranken, lokale bieren, broodjes, ijsjes en snacks.

 • Tips! Zorg voor stevige wandelschoenen! Het 2de gedeelte van het wandelpad is zeer moeilijk toegankelijk voor kinderwagens.  Men kan de kinderwagens opvouwen en achter in de Safaribus plaatsen. Mindervaliden: het wandelpad is niet aangepast voor personen in een rolstoel.
  Neem je verrekijker mee, om nog meer van je bezoek te kunnen genieten!

Bij bungalow specials en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met overnachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een overnachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.