Dierenpark Zie-ZOO in Volkel

Korting Dierenpark Zie-ZOO 2024

Korting Dierenpark Zie-ZOO in Volkel , ook nu hebben wij de beste aanbiedingen voor je gevonden! De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste acties en hoogste kortingen voor een dagje Dierenpark Zie-ZOO. Wanneer je kortingdierentuinkaartjes.nl regelmatig bezoekt ben je verzekerd van de beste kortingen. Want iedereen wil toch graag een goedkoop dagje uit? Hieronder zetten wij alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Dierenpark Zie-ZOO voor je op een rij. Wij wensen je alvast een leuke middag! Vergeet ons niet door te geven hoe het was.

dierenpark zie zoo met korting

Dierenpark Zie-ZOO

  • 365 dagen per jaar geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!

Hoge korting op een dagje Dierenpark Zie-ZOO in Volkel!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Onze tip voor de vakanties!

Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>

Zie Zoo en nu snel naar Volkel!

Bij het horen van de plaatsnaam Volkel is de kans groot dat er ergens in je hoofd een belletje gaat rinkelen. Hoewel het geen bijzonder grote plaats is, komt Volkel namelijk met enige regelmaat in het nieuws. Dit komt door de hier gevestigde luchtmachtbasis, beter bekend onder de naam Vliegbasis Volkel. Wat veel mensen echter niet weten is dat je in deze Brabantse plaats ook een heuse dierentuin vindt. Deze dierentuin, genaamd Zie Zoo, is niet zomaar een dierentuin. Zo zorgt Zie Zoo niet alleen goed voor de belangrijkste inwoners, de dieren, maar heeft het ook veel aandacht voor mensen met autisme. De term zorgdierentuin is dan ook meer op zijn plaats.

Hoe het allemaal begon

Er was eens iemand met enkele hyena’s in zijn achtertuin…. We hebben het hier over de heer Manders en het bleef niet lang bij deze enkele hyena’s. Deze paar dieren smaakte naar meer en samen met enkele anderen werd het idee opgevat om een dierenpark te beginnen. Aan dit idee werd in het jaar 2000 daadwerkelijk invulling gegeven. Stichting Zie Zoö, een kweekcentrum en dierenpark voor exotische dieren, was een feit. Tot 2012 kon het grote publiek slechts op zes dagen in het jaar, tijdens open dagen, van dit dierenpark genieten. Het werd immers niet commercieel geëxploiteerd en bovendien had het park geen dierentuinvergunning. Deze werd aangevraagd, verleend en dat had tot gevold dat Zie Zoo sinds april 2013 het hele jaar door tegen betaling bezocht kan worden. Dierentuin Zie Zoo staat midden in de samenleving en geeft hier invulling aan door dagbesteding te bieden aan mensen met autisme. Zo is Zie Zoo een dierentuin met het hart op de juiste plaats.

De verschillende werelddelen als uitgangspunt

Dierentuin Zie Zoo heeft het dierenpark thematisch ingedeeld. Uitgangspunt hierbij zijn de 7 werelddelen die hier zoveel als mogelijk zijn nagebootst. Natuurlijk zijn de dieren ook ondergebracht in het werelddeel waar zij zich thuis voelen. Zie Zoo Volkel biedt onderdak aan een groot aantal verschillende dieren die je allemaal van dichtbij kunt zien. Een kleine, en overigens lang niet volledige, opsomming van een aantal diersoorten die hier leven:

  • Dwergmangoest
  • Halsbandpekari
  • Laaglandtapir
  • Poolvos
  • Witstaartstekelvarken
  • Gladvoorhoofdkaaiman

Wat erg leuk en ook best wel een beetje spannend is, dat is het zogenaamde “kriebelkwartiertje”. Dit is je grote kans om bepaalde dieren wel van heel dichtbij te zien en…….aan te raken! Durf jij dit aan?

De hoogste tijd voor…..

Ook van het kijken naar dieren kun je best een beetje moe worden. Dan is het toch echt de hoogste tijd voor een kleine pauze. En bij een kleine (of een wat grotere) pauze hoort iets te drinken en iets lekkers te eten. Natuurlijk voorziet Zie Zoo in deze behoefte en dat is maar goed ook! Want er is ook een speeltuin in dit dierenpark en dan moet je nog wel even wat energie over hebben. Kom dan ook gerust eens naar Volkel en geniet hier van een heerlijke dag uit voor iedereen. Dierenpark Zie Zoo heet je nu alvast van harte welkom!

Adres Dierenpark Zie-ZOO

  • Zeelandsedijk 12B
  • 5408 SM Volkel
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.