Nieuw vakantiepark Beekse Bergen nieuwe huisjes

Nieuw in 2018: Beekse Bergen Safari Resort

De accommodaties die in Safari Resort Beekse Bergen worden gebouwd, zijn Afrikaans gethematiseerd en bieden een uitzicht over een savanne,
bosgebied of leeuwenvlakte. Er is een uitgebreide keus: je kan kiezen uit meer dan 200 verschillende verblijven.  Er zijn luxe lodges, speciale kidslodges, safaritenten en boomhutten. Groepen kunnen terecht in ruime 14-persoons groepslodges. Vanaf april 2018 krijgen gasten de kans om in het Safari Resort te overnachten.  Tussen de wilde dieren. De dieren zullen nog geen vijftien meter verwijderd zijn van de veranda’s van de huisjes. Hoe gaaf is dat?


Vakantie bij Beekse Bergen is altijd met gratis toegang tot Safaripark & Speelland. Ga overdag op safari, ontspan in het Junglebad zwembad, of maak een heerlijke wandeling. Slapen tussen de wilde dieren, hoor de leeuwen brullen vanuit je slaapkamer, durf jij het aan? Sta vanuit je eigen lodge of boomhut oog in oog met Netgiraffen, Zwarte neushoorns, Dromedarissen, Struisvogels, Leeuwen en Zebra’s. Boek nu met korting!!

Andere mogelijkheden overnachten bij dieren vinden jullie hieronder:


Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Bekijk al onze dag entree kortingen:


 

Alvast bedankt voor het delen!

2 reacties

  1. Wij gaan hier deze zomer naar toe! Ik heb hier veel leuke verhalen over gehoord. schijnt heel erg gaaf te zijn en je hoort de dieren ’s avonds super goed. Spannend om dan in zo’n huisje te slapen. groetjes Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *