Mondo Verde in Landgraaf

Korting Mondo Verde in Landgraaf 2024

Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor Mondo Verde in Landgraaf? De allerbeste dierentuin kortingen voor 2024! Wij zoeken iedere dag het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Mondo Verde . We zetten hieronder alle kortingsacties, aanbiedingen, kortingsbonnen voor Mondo Verde voor je op een rij. Betaal nooit meer teveel voor een dagje dierentuin en ga nu met hoge korting naar Mondo Verde. Wij hebben heel veel kortingsacties en de mooiste aanbiedingen. Wij wensen je alvast een gezellig dagje de dierentuin.

Mondo Verde Landgraaf met korting

Adres Mondo Verde in Landgraaf

  • Mondo Verde
  • Groene Wereld 10
  • 6372 PW Landgraaf

Hoge korting op een dagje Mondo Verde!


De verschillende kortingen, acties en aanbiedingen wisselen regelmatig van aanbieder. Check daarom zeker even onderstaande partners, dan ben je verzekerd van een hoge korting! Wij wensen je alvast veel plezier in de dierentuin.

Onze tip voor de vakanties!

Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>

In Mondo Verde kijk je je ogen uit!

Landgraaf kent iedereen natuurlijk van Pinkpop, het jaarlijkse muziekfestival dat bezoekers uit binnen -en buitenland trekt. Maar wist je dat deze Limburgse plaats ook het gehele jaar door het bezoeken meer dan waard is? De kans is groot dat je deze vraag met “nee” moet beantwoorden. Jammer, want daarmee doe je niet alleen Landgraaf, maar vooral ook jezelf tekort. In Landgraaf vindt je namelijk thema -en attractiepark Mondo Verde. Een uniek park dat zijn gelijke niet kent, want Mondo Verde is een educatief park, een attractiepark en een dierentuin in één!

Terug naar het begin

Mondo Verde zag in 2002 voor het eerst het daglicht. In het brein van de oprichters, Nonneman en van Ingen, bestond het park natuurlijk al veel langer. Mondo Verde is aangelegd op een terrein dat voorheen een mijn was. In beginsel was het vooral een park waarin je verschillende aangelegde tuinen kon bewonderen. Dit bleek niet het succes te zijn waar de oprichters op hoopten en al vier jaar na de opening ging het park failliet. Mondo Verde werd gekocht door de broers van der Honing, ondernemers in hart en nieren. Zij investeerden het nodige in Mondo Verde en naast tuinen kwamen er verschillende attracties als bijvoorbeeld een achtbaan en autoscooters. Ook werd het park uitgebreid met verschillende diersoorten en hiermee was dierentuin Mondo Verde een feit.

4 Verschillende thema’s

Mondo Verde is maar liefst 25 hectare groot. Je vindt er verschillende themagebieden en in deze themagebieden vindt je de dieren die hier van nature thuishoren. Hierdoor zie je de dieren zoals zij zich in hun eigen natuurlijke leefomgeving zouden gedragen. En dat is toch precies wat je wil als je naar een dierentuin gaat? Zo moet je zeker een bezoek brengen aan:

  • De “tropen”. In een grote hal van maar liefst 4000 m2 waan je je echt in de tropen. De temperatuur is hier altijd aangenaam te noemen (nooit onder de 20 graden!).
  • Het vogelparadijs. Dit is een volière van 6000 m2, de op één na grootste van Europa, waar je naast uiteraard veel vogels ook veel bijzondere boomsoorten en vijvers aantreft
  • De woestijn. Een uniek landschap met een heuse oase en thuis van onder andere alpaca’s en kamelen
  • De Japanse tuinen. Een stukje Japan in Landgraaf met veel aandacht voor rotstuinen, vijvers, waterloopjes en vissen als (koi)karpers.

De vraag is alleen of je tijd genoeg hebt om alles in één dag te kunnen bekijken!

Het themapark voor iedereen

Door de unieke combinatie van educatie, attractie -en dierenpark is Mondo Verde misschien wel één van de meest veelzijdige dagjes uit te noemen die er zijn. Kinderen vermaken zich niet alleen met het kijken naar dieren, maar hebben ook alle gelegenheid om zich lekker uit te leven in verschillende attracties en speeltuinen. Niet zo’n fan van attracties en speeltuinen? Geen nood, want de prachtig aangelegde tuinen en natuurlijk de verschillende diersoorten bieden vermaak en ontspanning genoeg. De inwendige mens mag niet uit het oog worden verloren en daarom zijn er op verschillende plekken in Mondo Verde horecavoorzieningen aangelegd. Dus wil je eens iets anders dan het bekende? Welkom in Mondo Verde!

Openingstijden Mondo Verde

  • Mondo Verde is iedere dag open van 10:00 - 18:00 uur.
  • Tip: Check voor je gaat altijd even hun website!
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.