Vakantiepark Beekse Bergen: Safari Resort & Glamping

Beekse Bergen Safari Resort

Voor een unieke safari beleving. Vakantie bij Beekse Bergen is altijd met gratis toegang tot Safaripark & Speelland. Een spannende overnachting op het Safari Resort. Slapen tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Ga overdag op safari, ontspan in het Junglebad zwembad, of maak een heerlijke wandeling. Slapen tussen de wilde dieren, hoor de leeuwen brullen vanuit je slaapkamer, durf jij het aan? Sta vanuit je eigen lodge of boomhut oog in oog met Netgiraffen, Zwarte neushoorns, Dromedarissen, Struisvogels, Leeuwen en Zebra’s. Altijd all-in prijzen dus geen verrassingen! 

Kamperen Beekse Bergen vakantiepark

Kamperen met een Afrikaans tintje. Van camping tot glamping. Bij Beekse Bergen hebben ze het hele jaar leuke aanbiedingen om je vakantie nog toffer te maken. Vroegboekers, last minute boekers, jonge gezinnen, 55-plussers en kampeerders genieten van speciale kortingen en acties!

Jonge gezinnen korting

Een verblijf op het vakantiepark is extra goedkoop voor gezinnen een of meer kinderen tot 11 jaar. Je profiteert dan standaard van 20% korting op je boeking!

Boek met korting bij Beekse Bergen!

Vakantiepark Beekse bergen last minute, All-in Prijzen, geen verrassingen!

 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

2 reacties

  1. Glamping bij de Beekse bergen, dat klinkt heerlijk! zo hebben de ouders en de kinderen het alletwee naar de zin. leuk artikeltje groetjes Sylvia 🙂

  2. Echt een leuke camping, wij wonen daar in de buurt en zijn er al vaak geweest. Er is altijd wat te beleven en er wordt heel veel georganiseerd voor de kinderen. Greetz Jurgen

Reageren is niet mogelijk