Sinterklaas in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort Sint & Piet bezoek

Ook dit jaar brengen Sinterklaas en de pieten een bezoekje aan DierenPark Amersfoort.  Zoals altijd is dat nu ook weer eind november. (check hun website even voor de exacte datum!) Je kunt Sinterklaas ontmoeten in de dierentuin en er zijn de hele dag leuke activiteiten.  De dieren krijgen cadeautjes en een pietenband zorgt voor een swingende sfeer. Overal in het park lopen pieten en er gebeuren nog veel meer grappige dingen! Er zijn geen extra kosten aan verbonden, dus bestel snel je kaartje en ga op bezoek bij DierenPark Amersfoort.

Bekijk alle actuele dierentuin kortingen hier:


 

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!


 

Alvast bedankt voor het delen!

Eén reactie

  1. wij gaan dit jaar weer. de kinderen vinden het zo leuk, dubbele pret! dieren bekijken en sinterklaas met zijn pieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *