Sinterklaas in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort Sint & Piet bezoek

Ook dit jaar brengen Sinterklaas en de pieten een bezoekje aan DierenPark Amersfoort.  Zoals altijd is dat nu ook weer eind november. (check hun website even voor de exacte datum!) Je kunt Sinterklaas ontmoeten in de dierentuin en er zijn de hele dag leuke activiteiten.  De dieren krijgen cadeautjes en een pietenband zorgt voor een swingende sfeer. Overal in het park lopen pieten en er gebeuren nog veel meer grappige dingen! Er zijn geen extra kosten aan verbonden, dus bestel snel je kaartje en ga op bezoek bij DierenPark Amersfoort.

Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Eén reactie

  1. wij gaan dit jaar weer. de kinderen vinden het zo leuk, dubbele pret! dieren bekijken en sinterklaas met zijn pieten.

Reageren is niet mogelijk