Dagje meelopen dierentuin als dierenverzorger

Dierenverzorger in de dierentuin

Dierverzorger voor 1 dag, dat is de droom van veel kinderen. Want wat is nu leuker dan een dagje helpen in de dierentuin? Tijdens zo'n dag krijg je een uniek kijkje achter de schermen dierentuin. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een dagje dierenverzorger Apenheul, dagje dierenverzorger Beekse Bergen of dagje dierenverzorger dierenpark Amersfoort.

 

Help de Dierverzorger Dierenpark Amersfoort

Wil jij eens ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn! Als hulpverzorger krijg jij een kijkje achter de schermen. Het Help de Dierverzorger-arrangement start een uur voor openingstijd. Onze dierverzorger vertelt je alles over de dagelijkse werkzaamheden. Hoe leren ze olifanten om hun bek te openen? En hoe kan je een olifant zijn voet laten optillen om zijn nagels te verzorgen?  Tot slot verstop je overal voer voor de olifanten en als de klus geklaard is kan jij zien hoeveel plezier ze beleven met het zoeken naar hun eten.  Tickets zijn alleen online te bestellen voor € 6,50,- p.p. (inclusief een drankje). In het totaal kunnen er twintig kinderen per zondag helpen, dus wees er snel bij! Het duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Bekijk de mogelijkheden op de website van dierenpark Amersfoort.

Een dagje achter de schermen bij Beekse Bergen

Altijd al willen weten hoe een dag van een ranger eruit ziet? Dit is je kans. Onder begeleiding krijg je alle verborgen plekken te zien waar je normaal nooit mag komen. Een unieke ervaring voor zowel jong en oud. Word park ranger voor één dag! Na een korte introductie en iets te drinken neemt een ranger je mee in zijn wereld.Je krijgt een kijkje achter de schermen in de voederkeuken en operatiekamer Je gaat verrijkingsvoer bereiden voor de doodshoofdapen en tapirs. Als hoogtepunt van de dag mag je helpen met een belangrijke taak: verschillende diersoorten voeren! Heb je goed meegewerkt? Dan ontvangen kinderen aan het einde van de dag een Dierverzorgingscertificaat! Bekijk de mogelijkheden op de website van de Beekse Bergen.

Dagje dierverzorging Apenheul

Een droom van veel kinderen en volwassenen: dierverzorger worden in een dierentuin. Dit is jouw kans om in de huid te kruipen van een dierverzorger! Een complete dag vol exclusieve kijkjes achter de schermen, waarbij je samenwerkt met de dierverzorgers van Apenheul. Steek je handen uit de mouwen, want je mag helpen met voer klaarmaken, voeren, schoonmaken én assisteren tijdens de voederpresentaties. Je werkt samen met de dierverzorgers van de doodshoofdaapjes, halfapen en gorilla’s. Deze volledig verzorgde dag is wel prijzig want dit kost € 275,- per persoon maar is inclusief uitgebreide lunch. Je kan het arrangement voor maximaal 2 personen per dag boeken. Heb je alleen geboekt, dan kan het zijn dat er een tweede persoon meeloopt. Bekijk de mogelijkheden op de website van de Apenheul.

Met dierenverzorgers een kijkje in de giraffenstal van GaiaZoo

Iedere woensdag, zaterdag en zondag in september wordt de giraffenstal van GaiaZOO tussen 14.00 en 16.00 uur opengesteld voor de bezoekers.Ook staat er een medewerker voor je klaar die van alles weet over de giraffen! Ga snel langs en neem een kijkje bij de giraffen!!

Alle geldige kortingen van dit moment:

Delen wordt zeer gewaardeerd!

2 reacties

  1. dit is echt mijn wens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik zou dit zo leuk vinden. xxxx Chanty

  2. Verras de kinderen met een dagje naar SEA LIFE Blankenberge waar ze een halve dag meelopen als dierenverzorger. Ze zullen meehelpen in de keuken om de lunch van bijvoorbeeld de otters te maken, nadien lopen ze tussen de pinguins om hun hokken schoon te maken en misschien leren ze een zeeleeuw wel een nieuw kunstje.

Reageren is niet mogelijk