Dierentuin in Winter! Onze Indoor Top 6

Winterbezoek Dierentuin

In de winter gaan mensen minder snel naar de dierentuin omdat het weer nu eenmaal niet altijd mee werkt in Nederland. Maar op die heerlijke droge winterdagen is het eigenlijk helemaal fantastisch om een middagje lekker buiten te zijn. Wij waren daarom benieuwd of er ook overdekte dierentuinen en indoor dierentuinen te vinden zijn in ons land.

In de winter organiseren de dierentuinen extra activiteiten om bezoekers te trekken. Er zijn tevens vaker acties, aanbiedingen en kortingen te vinden voor een entree kaartje voor een dierentuin of dierenpark. Vaak zijn er leuke activiteiten met Sinterklaas, 1e en 2e Kerstdag en met de Paasdagen.

Indoor / Overdekte dierentuinen

Er zijn  tevens dierentuinen met een overdekt / indoor gedeelte. Hier kan je lekker warm en droog verschillende diersoorten bewonderen. Wij snappen natuurlijk ook wel dat een zonnige dag in de zomer een stuk aantrekkelijker klinkt, wanneer je een dagje dierentuin wil gaan plannen. Maar houdt er rekening mee dat het in die periode ook veel drukker is in de dierentuin. Je zult verrast zijn hoe leuk een dagje dierentuin in de wintermaanden is.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met Nederlandse dierentuinen met een overdekt deel.
 • Burgers Zoo, Arnhem:
 • Bij Burgers Zoo in Arnhem hebben ze een overdekt tropisch regenwoud en kan je heerlijk rondwandelen in de overdekte Desert of de
 • Ocean en Mangrove bezoeken. Voor kids is er de Burgers kids Jungle. Heel cool en allemaal overdekt.
 • Ga naar onze Burgers Zoo korting pagina>>
 • Wildlands Adventure Zoo, Emmen:
 • Wildlands Adventure Zoo in Emmen is ook een fantastische dierentuin om in de winter naar toe te gaan. Er zijn hier namelijk veel indoor activiteiten.
 • Ga naar onze Wildlands korting pagina >>
 • Artis Dierentuin, Amsterdam:
 • Bij Artis hebben ze een mooie vlinderkas, Vogelhuis, Aquarium en een Apenhuis waar je als bezoeker rond loopt tussen de apen.
 • Ga naar onze Artis korting pagina >>

Dit waren de dierentuinen met een indoor / overdekt deel. Genoeg te doen dus in de winter! Helaas geen dierentuin die volledig overdekt is, maar bovenstaande dierenparken bieden genoeg mogelijkheden. Wij wensen jullie veel plezier deze winter in de dierentuin!


BEKIJK HIERONDER ALLE GELDIGE KORTINGEN VAN ONZE PARTNERS:


 


 

Bij voordeeluitjes.nl en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Eén reactie

 1. Burgers Zoo is onze favoriet voor de winter, er is nog genoeg te doen en een lekker wandeling door het park is ook fijn! even een frisse neus halen.

Reageren is niet mogelijk