Dierentuin in de Herftsvakantie

(Bijna) gratis dierentuin uitjes in de herfstvakantie

De herfstvakantie is een heerlijke tijd om met de (klein)kinderen een of meerdere dagjes uit te gaan. Hieronder hebben we enkele leuke dierentuin uitjes voor de herfstvakantie uitgelicht. Een paar dagen weg? Bij bungalows specials hebben ze veel bungalow aanbiedingen in de buurt van een dierentuin. Dubbele korting dus!

Onze herfstvakantie top 3!

1. Herfstvakantie bij Beekse Bergen / safaripark & vakantiepark

Deze herfstvakantie er even tussenuit? Het in Brabant gelegen safaripark en vakantiepark beschikt onder andere over een overdekt binnenzwembad, animatieteam, restaurant en supermarkt. Tijdens je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen is er van alles te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen of zwemmen in het overdekte Junglebad. Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder het safaripark en Speelland, maar ook Sportiom 's-Hertogenbosch en Dierenrijk Nuenen.

2. Herfstvakantie Dierenpark Amersfoort - Dino Adventures.

Dierenpark Amersfoort heeft van 17 oktober t/m 1 november de DinoAdventures. Mega Spannend! DinoAdventures bezorgt jou een onvergetelijk dagje uit in de herfstvakantie. Bekijk de beelden van een eerdere DinoAdventures editie.

KORTING DIERENPARK AMERSFOORT

 

3. Dolfinarium in de herfstvakantie:

Dit is tevens de laatste week dat het Dolfinarium open is dus wil je dit jaar graag nog gaan dan is de Herfstvakantie een leuke periode. Het Dolfinarium is van half februari t/m eind oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in juli & augustus tot 18.00 uur).

Bekijk ook onze Dierenpark Dolfinarium pagina  >>

Bij voordeeluitjes.nl en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!


 

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.