Korting Africa By Light – Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Beleef een magische avond bij de Beekse Bergen tijdens Africa by Light.

Tijdens Africa by Light kan je genieten van divers entertainment. Je hebt kunnen genieten van Prinses Fantasia in haar IJspaleis, de muzikale ritmes van Jambo Afrika en een fantatische laser en muziek Show! Africa by Light wordt gehouden en december en januari in safaripark Beekse Bergen.

China Light Festival - Africa by Light

Met de nieuwste technologie zorgt China Light Festival B.V. voor een bijzonder festival vol prachtige lichtgevende objecten. Met iedere editie komt een fantasiewereld tot leven tussen de Afrikaanse dieren door middel van honderden lichtobjecten. In China en in het Safaripark is lang gewerkt om dit evenement te kunnen realiseren. In december en januari kan er iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagavond en alle avonden in de kerstvakantie (behalve 31 december) een bezoek worden gebracht aan dit fantastische evenement. Tijdens de wandelroute van 2,5 km ontdek je allemaal mooie lichtobjecten. Naast deze  lichtobjecten zijn er nog meer attracties zoals nieuwe thema gerechten in het Safarirestaurant, live muziek en een Light Square met echte kunstschaatsbaan. Alle actuele kortingen en aanbiedingen voor Africa By Light Beekse Bergen, zijn verzameld en terug te vinden via onderstaande link.

Hoogtepunten Africa By Light:

  • Live Afrikaans entertainment.
  • Nieuwe thema gerechten in het Safarirestaurant
  • Prachtige licht objecten en versieringen.
  • Wens de neushoorns en olifanten welterusten in hun nachtverblijf

Africa By light openingstijden:

Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag in de periode december en januari. De openingstijden zijn elke dag van 17:00 tot 21:00 uur.

Tijdens de kerstvakantie dagelijks geopend, m.u.v. zaterdag 31 december. Check voor je gaat even de website van de Beekse Bergen!!

Africa By Light adres:

  • Beekse Bergen 1
  • 5081 NJ Hilvarenbeek

 

Bij voordeeluitjes.nl en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Eén reactie

  1. Africa by light is echt een aanrader. onze kinderen vinden het prachtig en spannend tegelijk.

Reageren is niet mogelijk