Pandasia Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen - Pandasia 

Pandasia is het reuzenpandavverblijf van Ouwehands Dierenpark voor bestemd voor de panda's Xing Ya en Wu Wen. Op 12 april 2017 zijn de 2 reuzenpanda’s Wu Wen (mevrouw) en Xing Ya (meneer) gearriveerd. Pandasia is in traditioneel Chinese stijl gebouwd en bestaat uit twee gebouwen die door een houten brug met elkaar in verbinding staan. Er zijn veel Chinese elementen, ornamenten en accessoires aangebracht in het bouwwerk. De vorm, constructie, verhoudingen, materiaal en de kleur van de gebouwen zijn geïnspireerd door een Chinese tempel. Het reuzenpanda verblijf heeft ook een eigen pagode. Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatisch leefgebied in Ouwehands Dierenpark. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpanda verblijf en de panda's Xing Ya en Wu Wen.

Verblijf Xing Ya en Wu Wen

Het luxe reuzenpandaverblijf bestaat uit twee delen, een binnen- en buitenverblijf voor het mannetje én voor het vrouwtje. Daarnaast zijn er nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboe en een dierenkliniek. Voor bezoekers is er een restaurant met Chinees-Aziatische uitstraling en een Panda shop. Xing Ya en Wu Wen zullen maximaal 15 jaar in Ouwehands dierenpark blijven.

Onze tip voor de vakanties!
Ga niet alleen een dagje maar maak er een minivakantie van! Via verschillende leuke arrangementen tegen een hele voordelige prijs. Er zijn meerdere aanbiedingen voor een dagje dierentuin met hotel arrangement. Heerlijk om na een leuke middag lekker te relaxen in een fijn hotel. Heerlijk romantisch met tweeën of gezellig met de hele familie. Deze arrangementen zijn dus altijd inclusief dierentuin kaartje.
Benieuwd? Neem snel een kijkje op deze website: Zoweg.nl >>
Delen wordt zeer gewaardeerd!

Eén reactie

  1. Oh, dit is zoooo mooi! wij gaan in de herfstvakantie weer. yeuh!!

Reageren is niet mogelijk