Pandasia Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen - Pandasia 

Pandasia is het reuzenpandavverblijf van Ouwehands Dierenpark voor bestemd voor de panda's Xing Ya en Wu Wen. Op 12 april 2017 zijn de 2 reuzenpanda’s Wu Wen (mevrouw) en Xing Ya (meneer) gearriveerd. Pandasia is in traditioneel Chinese stijl gebouwd en bestaat uit twee gebouwen die door een houten brug met elkaar in verbinding staan. Er zijn veel Chinese elementen, ornamenten en accessoires aangebracht in het bouwwerk. De vorm, constructie, verhoudingen, materiaal en de kleur van de gebouwen zijn geïnspireerd door een Chinese tempel. Het reuzenpanda verblijf heeft ook een eigen pagode. Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatisch leefgebied in Ouwehands Dierenpark. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is gereserveerd voor het reuzenpanda verblijf en de panda's Xing Ya en Wu Wen.

 

Verblijf Xing Ya en Wu Wen

Het luxe reuzenpandaverblijf bestaat uit twee delen, een binnen- en buitenverblijf voor het mannetje én voor het vrouwtje. Daarnaast zijn er nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboe en een dierenkliniek. Voor bezoekers is er een restaurant met Chinees-Aziatische uitstraling en een Panda shop. Xing Ya en Wu Wen zullen maximaal 15 jaar in Ouwehands dierenpark blijven.

BEKIJK ONDERSTAANDE DIERENTUIN ACTIES:


 


 

Bij voordeeluitjes.nl en zoweg.nl kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!

Alvast bedankt voor het delen!

Eén reactie

  1. Oh, dit is zoooo mooi! wij gaan in de herfstvakantie weer. yeuh!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *