Met de trein naar dierentuinen in Nederland

Treinkaartje dierentuin

Veel mensen gaan met de auto naar een dierentuin, maar je kunt de meeste dierentuinen ook makkelijk en snel bereiken met het openbaar vervoer.Zo zijn diverse dierentuinen in Nederland bereikbaar per trein (eventueel in combinatie met een busreis), waaronder dierentuinen als GaiaZOO, Diergaarde Blijdorp, Burgers' Zoo, Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Goedkoop met de trein naar een dierentuin

Wil je goedkoop met de trein naar een dierentuin? Dat kan! Er zijn regelmatig mooie aanbiedingen te boeken via websites, zoals Actievandedag.

Treinkaartje GaiaZOO

Het park is eenvoudig te bereiken. Ook buiten de actieperiodes om is het een aanrader om met de trein te gaan,
je bespaart op parkeer-/ benzinekosten en hebt geen last heeft van fileproblemen. Lekker onderuit
gezakt met de trein heen en terug reizen. Reis daarom met het Openbaar Vervoer naar GaiaZOO en
pak de trein naar station Heerlen, waarna je overstap op buslijn 28 die je zo bij de hoofdingang afzet!

Treinkaartje Diergaarde Blijdorp

Wilt je met familie en vrienden naar de dierentuin in Rotterdam? Diergaarde Blijdorp is goed bereikbaar met de trein en het Openbaar Vervoer.
Wij raden je wel aan om de reis van tevoren te plannen, zodat je niet voor verassingen komt te staan en je dagje uit soepel verloopt.
Eigenlijk dien je vanuit alle richtingen met de trein naar Rotterdam Centraal te reizen, waarna je kan overstappen op busvervoer of de wandelroute van 12 minuten kan nemen en je dagje dierentuin kan beginnen.

Treinkaartje Burgers' Zoo

Ook met het openbaar vervoer is Burgers' Zoo goed te bereiken. Wie aankomt op het treinstation Arnhem Centraal kan daar bij bushalte Centraal Station de Stadsbus 3 pakken. In circa 15 minuten stap je uit op halte Antoon van Hooffplein. Vanaf dan is het nog een klein stukje lopen naar de  hoofdingang.

Treinkaartje Wildlands Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS is uitstekend bereikbaar met bus of trein. Vanaf het NS-station Emmen loop je in ongeveer 15 minuten naar het park.
Vanaf het NS-station Emmen kan je ook met de bus naar halte Centrum-Emmen (2 haltes) met bus 3, 4, 21 of 44. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten wandelen tot aan de ingang van WILDLANDS. In de bussen van Qbuzz mogen per volwassene die met OV-chipkaart of Eurokaartje reist,
drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis.

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.