Korting kinderfeestje dierentuin

Korting kinderfeestje DierenPark Amersfoort

Hoera! Het is weer tijd om je verjaardagsfeestje te vieren. Ben jij dol op dieren en lijkt het je leuk om je partijtje te vieren in deze dierentuin? Dat kan! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen op ontdekking in het park. In DierenPark Amersfoort is van alles te beleven. Tijdens een kinderfeestje naar deze dierentuin ontmoet je de dierverzorger op verschillende tijdstippen bij de dieren. Zij vertellen je alles over de dieren en wat hen zo bijzonder maakt of ga mee met een rondleiding waarvan de opbrengst voor het goede doel is.

Korting kinderfeestje Ouwehands Dierenpark

In Ouwehands Dierenpark wordt je verjaardag een geweldig feest. Eindeloos spelen in onze overdekte speeljungle RavotAapia. Bewonder de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya! Betreed de mystieke wereld van het traditioneel Chinese gebouwde Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Hier leer je over de reuzenpanda’s en de andere Aziatische diersoorten die hier leven.

Korting kinderfeestje Diergaarde Blijdorp

Ben je binnenkort jarig? En wil je een onvergetelijk feestje geven waar nog lang over nagepraat wordt? Neem dan je vriendjes en vriendinnetjes mee op wereldreis in Diergaarde Blijdorp. Duik onder in het Oceanium. Sta oog in oog met oceaanbewoners zoals haaien, papegaaiduikers en zeeleeuwen.  In Arctica sta je neus aan neus met de ijsberen en in de Tijgerkreek sta je, veilig achter een stevige ruit, tegenover de indrukwekkende tijgers… dichterbij durf je niet! Natuurlijk wil je na zo’n reis ook lekker klauteren in de Oewanja Kinderjungle of overdekt spelen in de nieuwe binnenspeeltuin Biotopia. Wat een geweldige dag!

Korting kinderfeestje Burgers' Zoo

Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in een echt regenwoud?  Om vervolgens samen met je vriendjes en vriendinnetjes af te dalen naar de bodem van de zee,
of plotseling oog in oog met een tijger te staan? Burgers' Zoo heeft een aantal speurtochten ontwikkeld voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Je kunt deze zelf gratis downloaden en printen via hun website. Deze speurtochten zetten de kinderen op een spelende en leuke manier aan het denken. Bovendien zijn de speurtochten interactief opgesteld, zodat de kinderen de dieren eerst dienen te bekijken voordat ze de vragen kunnen maken.

Korting kinderfeestje ZooParc Overloon

Vier je kinderfeestje bij ZooParc Overloon. Samen cadeautjes uitpakken, op reis door de dierentuin en lekker ravotten in de speeltuin. Een exclusieve ontmoeting met één van de diersoorten? Speciaal voor deze liefhebbers is de activiteit Meet & Feed te boeken. Samen met de verzorger ontmoet je dieren als dwergnijlpaarden, ringstaartmaki’s, pelikanen of kamelen van wel heel dichtbij. De dierverzorger laat je kennis maken met onze bijzondere bewoners en vertelt spannende verhalen over de dieren. Onder begeleiding mag je zelfs de dieren trakteren op iets lekkers.

Korting kinderfeestje Dierenrijk Nuenen

Voor het gaafste kinderfeestje tussen de dieren moet je bij Dierenrijk Nuenen zijn. Wat dacht je van de volgende dag activiteiten?

  • 11.00 uur: Ringstaartmaki’s voedertijd. Wat zouden de Ringstaartmaki’s lekker vinden om te eten? Maar pas op ze kunnen heel dichtbij komen.
  • 13.00 uur: Kom maar op, als je durft! Een slang of vogelspin van héél dichtbij zien en misschien zelfs aanraken? Kom maar op, als je durft!
  • 14.00 uur: Oh, zit dat Zoolifant? Olifanten zijn hele slimme dieren, ze kunnen heel goed leren. Dierenrijk heeft daarom de Olifantenschool, met het leukste klaslokaal van Brabant!
  • 15.00 uur: Haringhappen. Dit is de meest spetterende activiteit in Dierenrijk! Kom kijken hoe hard de zeehonden kunnen zwemmen, hoe hoog ze uit het water kunnen springen en hoe grappig ze “lopen”. 

Bekijk alle actuele dierentuin kortingacties:

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.