Dierenparken KORTING met ANWB PAS!

Dierentuin korting als ANWB lid

Op zoek naar een goedkoop dagje uit?  Bij Land van ANWB vind je vaak entreebewijzen met korting. In elk deel van het land zit wel een dierenpark of dierentuin.  Bij Land van ANWB vind je veel uitjes met aantrekkelijk voordeel. Als lid van de ANWB krijg je namelijk  dierentuin korting!
Een dagje naar de dierentuin is niet goedkoop. Als je kijkt naar een gezin met 2 kinderen ben je al gauw €100,- kwijt voor een dagje dierentuin.
En daarom is het zo leuk dat je nu als ANWB lid dierentuin korting krijgt.  Bespaar gemiddeld 1 euro per kaartje tot soms wel 25% per kaartje.

Dierentuin ANWB korting -> Enkele deelnemende dierentuinen:

  • Gaiza Zoo korting € 3.50 p.p.
  • Koninklijke Burgers Zoo korting € 1.50 p.p.
  • Dierenpark Emmen korting tot 25% p.p.
  • Dierenpark Amersfoort korting € 2.00 p.p.
  • Apenheul korting € 1.00 p.p.
  • ARTIS korting € 1.00 p.p.

Dierentuin korting via ANWB, hoe regel je dat? Als je lid bent van de ANWB dan krijg je kortingen bij bovenstaande dierentuinen.
Als je ze wilt bestellen heb je dus een lidmaatschapsnummer van de ANWB nodig. Alvast een fijne dag!


 

Bij voordeeluitjes.nl & zoweg.nl & bungalow specials kan je met hoge korting  dierentuin entree tickets met hotelovernachting boeken. Op deze websites staan hotels  gelegen in de buurt van bijna alle dierentuinen in Nederland en België. Neem snel een kijkje en pak niet alleen hoge korting op de entree kaartjes maar ook op een hotelovernachting. Zo maak je er wel een heel voordelig weekendje weg van!


Alvast bedankt voor het delen!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *