Vakantieveilingen dierentuin

Dierentuin kaartjes via vakantieveilingen

Helaas zijn dierentuin kaartjes best wel duur maar gelukkig zijn er verschillend manieren om de kosten voor een dagje uit, zoals naar een dierentuin te verlagen. Je kan namelijk makkelijk meebieden via Vakantieveilingen. Hoe dat werkt leggen we uit in dit artikel over Vakantieveilingen dierentuin.

Via Vakantieveilingen vind je, veel leuke en interessante dierentuin veilingen. Sommige veilingen lopen om de zoveel minuten af, andere veilingen over enkele uren. Dierentuinen die bij Vakantieveilingen regelmatig langs komen zijn o.a.: Dierenrijk Nuenen, Apenheul, Dolfinarium, Safari park Beekse bergen, Aqua Zoo Friesland en nog veel meer.  Je kunt al meebieden vanaf 1 euro dus met een beetje geluk ga je heel goedkoop een dagje naar de dierentuin.

Met Vakantieveilingen goedkoop dierentuin kaartjes kopen: zo werkt het!

Om kans te maken bij Vakantieveilingen om een veiling te winnen, zul je dus mee moeten bieden op een veiling van je keuze.
Dat kan alleen als je een account hebt bij Vakantieveilingen. Die maak je hier snel en makkelijk in minder dan 1 minuut aan.

 • MELD JE AAN:
  Maak gratis een account aan en log in.

Daarna kun je meebieden vanaf 1 euro op een of meerdere veilingen naar je keuze. Ben jij de hoogste bieder aan het einde van de veiling,
dan heb jij de veiling gewonnen. Houd er rekening mee dat er altijd nog € 5 veiling- of administratiekosten in rekening worden gebracht.

 • BIED MEE:
  Veiling op het oog? Plaats je bod en sleep de veiling binnen.
 • BETAAL JE VEILING:
  Betaal je gewonnen veiling via iDEAL, PayPal of met je creditcard.
 • VEEL PLEZIER:
  Download je waardebon of reserveer je veiling en geniet van je goedkoop dagje uit!

Succes met bieden! Wij wensen jullie alvast een leuke dag in de dierentuin. Laat ons gerust weten hoe het geweest is! Vinden we leuk.

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Reacties zijn gesloten.